Beste GPS horloge kind (2024)

Als jij naar het beste GPS horloge voor je kind zoekt, dan zit je hier goed.
Maak je je zorgen als je kind alleen naar vriendjes fietst? Dan is een GPS-horloge voor kinderen wellicht een goede aankoop. Een GPS-horloge voor kinderen is uitgerust met een GPS-ontvanger, waarmee de exacte locatie van de drager kan worden bepaald. Dit kan vooral handig zijn als je je kind kwijt bent. Er zijn verschillende soorten GPS-horloges voor kinderen verkrijgbaar, sommige zijn specifiek ontworpen voor kinderen, terwijl anderen ook door volwassenen gedragen kunnen worden. Als je op zoek bent naar een GPS-horloge voor kinderen, is het belangrijk om na te denken over welke functies het horloge moet hebben. Je leest hier meer over het beste GPS horloge voor je kind en welke producten terugkomen in de top 5.

Onze beste GPS horloge voor kinderen: One2track Connect Go

De One2track Connect Go is in 2024 uitgeroepen tot het beste GPS-horloge kind. Dit stijlvolle en sportieve horloge is ideaal voor kinderen en biedt gemak en veiligheid in het contact houden met je kind. Met een SOS-alarm kun je in noodgevallen contact maken en dankzij de realtime GPS-tracking kun je de locatie van je kind eenvoudig volgen. Het horloge beschikt ook over een stappenteller, pedometer en calorieënteller, waardoor je de activiteit van je kind kunt monitoren en ervoor kunt zorgen dat hij of zij voldoende beweegt.

Door al deze handige functies is de One2track GPS-horloge voor kinderen verkozen tot het beste GPS-horloge voor kinderen van 2024.

One2track GPS-horloge productspecificaties

Meer over One2track GPS-horloge

 • Geschikt voor heel Europa
 • Handige en veilige alarmfunctie
 • Uniek positioneringssysteem (I-GPS)
 • Batterij gaat snel leeg

Top 5 Beste GPS horloges voor kinderen

Top 2 t/m 5 GPS horloges voor kinderen

Hieronder bespreken we meer in detail wat de beste nummer 2 tot en met 5 GPS horloges voor kinderen uit onze test zijn. Ieder product in deze top 5 is van perfecte kwaliteit en is een veilig horloge om aan te schaffen. Of je nu op zoek bent naar een sportief of meer casual model, er zit zeker iets voor je kinderen tussen. Lees nu snel meer over de nummers 2 tot en met 5 uit onze beste GPS-horloge kind producttest.

De DePlay 4G Kidswatch is een slim horloge speciaal ontworpen voor kinderen. Er zitten veel verschillende handige functies ingebouwd, denk aan de GPS-tracking, een camera en een hartslag- en bloeddrukmeter. Daarnaast is dit product ook nog eens waterdicht. Bij dit product krijg je tevens ook een simkaart en een e-book. Zo kun je als ouder makkelijk de locatie van je kinderen volgen en heeft dit horloge tevens veel andere handige functies. Ook kun je met dit horloge videobellen. Een andere leuke functie is dat er met het horloge ook foto’s kunnen worden gemaakt en opgeslagen.

De DePlay 4G Kidswatch heeft een IP67 waterdichtheid, wat betekent dat het zonder beschadiging kan worden gebruikt tijdens het zwemmen en in de regen. Het horloge beschikt ook over hartslag- en bloeddrukmeters, waardoor ouders de gezondheid van hun kinderen gemakkelijk kunnen monitoren. Met de bijgeleverde simkaart is het horloge direct klaar voor gebruik.

DePlay 4G Kidswatch productspecificaties

 • Waterdicht en overal te gebruiken
 • Ingebouwde bloeddruk- en hartslagmeter
 • Veel andere functies zoals e-book, zaklamp en camera
 • Inclusief gratis simkaart
 • Formaat is relatief groot

Je kunt ook kiezen voor een betaalbare smartwatch voor kinderen die geen GPS heeft, maar toch een simkaart bevat. Zo kun je wel contact opnemen. Als je bijvoorbeeld je kinderen een bericht wilt sturen of ze wilt bellen, dan is dit horloge zeker een uitkomst. Daarom is dit GPS horloge een mooi smartphone alternatief. Daarnaast heeft deze AyeKids Kinder Smartwatch ook de functie om foto’s te maken en om spelletjes te spelen. Een eenvoudige smartwatch welke verschillende handige functies bevat.

De belangrijkste functie is de GPS functie, maar dit hoeft zeker niet altijd aan te staan. Je kunt ook even snel en makkelijk contact zoeken zonder GPS. Ook de prijs is lager dan andere GPS horloges, wat een voordeel is. Het is echter wel een nadeel dat dit horloge alleen op een 2G netwerk gebruikt kan worden. Hierdoor kan het voorkomen dat de dekking en bereikbaarheid op bepaalde plekken minder zijn.

AyeKids Kinder Smartwatch productspecificaties

 • Goed alternatief voor een smartphone
 • Handige zaklamp functie
 • Fotocamera + videobellen ondersteuning
 • Geen GPS-tracking aanwezig
 • Alleen aan 2G-netwerk gekoppeld

Met dit GPS-telefoonhorloge kan jouw kind niet alleen bellen, maar ook videobellen met papa, mama, opa en oma, wat ideaal is! Bovendien heeft de smartwatch voor kinderen een weerstation en een foto-snapfunctie, waarmee jouw kind leuke momenten kan vastleggen en direct aan jou kan laten zien. One2track is ook een telecomprovider, waardoor de simkaart en GPS-horloge optimaal zijn geïntegreerd. Hierdoor is de installatie erg makkelijk en kost het niet veel tijd. Daarnaast kun je door de One2track-app inzicht krijgen in het saldo en ook meteen opwaarderen. Het is tevens mogelijk om een soort abonnement te nemen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand.

One2track Connect NEO productspecificaties

 • Handig voor (video)bellen met je kind
 • Eenvoudige installatie
 • Handig formaat
 • Geen andere simkaart mogelijk

Het Qlokkie Kiddo 15 GPS Horloge voor kinderen is een uitzonderlijk hulpmiddel voor ouders die graag op de hoogte blijven van de locatie van hun kinderen. De krachtige 4G GPS-tracker, uniek in zijn soort, zorgt ervoor dat je kinderen realtime kunnen worden gevolgd, waar ze ook zijn. Dit, gecombineerd met de mogelijkheid om veiligheidsgebieden in te stellen en directe meldingen te ontvangen wanneer deze worden overschreden, biedt ouders een ongeëvenaard gevoel van veiligheid en gemoedsrust. Naast de uitstekende trackingmogelijkheden, biedt het Qlokkie horloge ook een reeks communicatie-opties. Dankzij de ingebouwde Whatsapp functie, spraak- en videobellen, en de SOS alarmfunctie, kunnen kinderen en ouders op elk moment met elkaar in contact blijven.

De waterdichte behuizing, de mogelijkheid om meerdere horloges tegelijkertijd te volgen en de meegeleverde simkaart maken dit product tot een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen een zekere mate van vrijheid willen geven, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Qlokkie Kiddo 15 GPS Horloge productspecificaties

 • Realtime 4G GPS-tracking
 • Mogelijkheid om veiligheidsgebieden in te stellen
 • Ingebouwde communicatiefuncties, waaronder Whatsapp
 • Waterdicht
 • Inclusief simkaart
 • Niet geschikt voor zwemmen of douchen
 • Simkaart vereist voor de installatie
 • Niet alle functies zijn mogelijk zonder internetverbinding

Concluderend: de beste GPS horloge voor een kind

Wanneer we alle resultaten van de beste GPS-horloge kind test samenvatten, dan kunnen we concluderen dat de One2track Connect Go de beste GPS horloge kind van het moment is. Een sportief en stijlvol GPS-horloge voor kinderen. Wanneer je kind dit horloge draagt, dan ben je er zeker van dat je makkelijk contact kan leggen. Ook biedt dit beste GPS horloge kind veiligheid, omdat er een SOS-alarm in zit. Ook is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Door in dit horloge te investeren weet je zeker dat je kind de komende jaren hier veel plezier aan zal beleven.

Uitgebreide testuitslag van de One2track Connect Go

Het is niet verbazingwekkend dat de One2track Connect Go als beste uit onze test is gekomen. Dit sportieve maar ook stijlvolle beste GPS-horloge kind bevat veel verschillende functies. De belangrijkste functies draaien natuurlijk om de veiligheid van jouw kinderen; zo bevat dit horloge een SOS-alarm om snel contact te kunnen leggen. Met de GPS-tracker kun je ook meteen de locatie van je kind volgen en weten waar hij of zij is. Daarnaast zitten er ook nog een aantal gezondheidsfuncties op. Zo heeft dit horloge een ingebouwde stappenteller en pedometer. Ook zit er een calorieënteller in, waardoor je dus alle activiteiten van je kind gemakkelijk kunt bijhouden. Door al deze handig en praktische toevoegingen is dit het beste GPS-horloge kind geworden.

One2track Connect Go productspecificaties

Veelgestelde vragen over GPS horloges voor kinderen

Een GPS horloge voor kinderen is doorgaans geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. Echter, afhankelijk van de functies en het design van het horloge kan dit verschillen. Sommige GPS horloges zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor jongere kinderen en hebben een kleurrijk en robuust design, terwijl andere horloges meer gericht zijn op tieners en daarom bijvoorbeeld meer functies hebben zoals het afspelen van muziek en het bijhouden van social media accounts. Het is dus belangrijk om te kijken naar de specifieke eigenschappen van het GPS horloge en te bepalen of dit past bij de leeftijd van het kind.

Ja, als het GPS-horloge voor kinderen is uitgerust met een simkaart en telefoonfuncties heeft, kunt u uw kind op het horloge bellen en vice versa. Het is belangrijk om te controleren welke telefoonfuncties het horloge heeft voordat u het koopt. Sommige GPS-horloges bieden alleen de mogelijkheid om gebeld te worden en kunnen geen uitgaande gesprekken voeren.

Een GPS horloge kan zeer nauwkeurig zijn, meestal met een precisie van enkele meters. De nauwkeurigheid van een GPS horloge is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de GPS-ontvanger, de sterkte van het GPS-signaal en de omgevingsfactoren, zoals bebouwing en weersomstandigheden.

Om je kind te tracken met een GPS horloge, dien je de bijbehorende app op je smartphone te downloaden en te installeren. Vervolgens koppel je het horloge met de app en kun je de locatie van het horloge en dus je kind in real-time volgen op de kaart. Afhankelijk van het horloge en de app zijn er ook extra functies beschikbaar zoals het instellen van veilige zones en het ontvangen van notificaties wanneer je kind deze zone verlaat of aankomt op een vooraf ingestelde locatie.

Waar kun je de beste GPS horloges voor kinderen kopen?