Beste wimperkruller (2024)

Ben jij op zoek naar de beste wimperkruller maar weet je niet precies waar je het zoeken moet? Wij gaan je helpen. In dit artikel delen we alle tips en tricks over wat de allerbeste wimperkruller is. Ben je geïnteresseerd in make-up – in het krullen van je wimpers in het bijzonder? Dan geven wij je uitgebreid advies op maat. Ben je naar informatie over de beste wimperkruller op de markt op zoek? Wij geven je liefst zes modellen, plus onze favoriete beste elektrische wimperkruller.

Met wimperkrullers kun je op eenvoudige en efficiënte manier je ogen meer op laten vallen. Je wimpers worden verlengd en versterkt. Er alerter en aantrekkelijker uitzien? De beste wimperkrullers gaan je daarbij helpen. We laten je zien wat de beste wimperkruller is die het beste bij jouw wimpers past. In een handomdraai vind jij het model dat bij je past.

ODe beste keuze wimperkruller: Tweezerman Classic Lash Curler

De Tweezerman wimperkruller is met veel precieze ontworpen om je wimpers van krul te voorzien die zo lang mogelijk blijft staan. De Tweezerman is voorzien van een rond siliconen pad dat een intens kruleffect heeft, mits je het op de juiste manier gebruikt (lees de gebruiksaanwijzing goed). De Tweezerman Classic Lash Curler kan ook worden ingezet zonder dat je eerst mascara aanbrengt. Dankzij het siliconen kussentje blijven je wimpers beschermd.

Tweezerman Classic Lash Curler productspecificaties

Meer over Tweezerman Classic Lash Curler

 • Erg duurzaam in gebruik
 • Goede bescherming van je wimpers
 • Licht lekker in de hand
 • Geen (hoera!)

Top 5 Beste Wimperkrullers

Overige Top 2 t/m 5 Wimperkrullers

Het mag duidelijk zijn dat wij bijzonder te spreken zijn over de Tweezerman beste wimperkruller. Maar wat voor ons nummer één is, hoeft niet per se voor jou de beste keuze te staan. Vandaar dat we nog een handvol andere fantastische beste wimperkrullers voor je hebben geselecteerd. Ook delen we wat volgens ons de beste elektrische wimperkruller is.

De Dior Backstage Eyelash Curler is het geheim van talloze make-up artist. Deze zorgt in een handomdraai voor een perfecte krul en dat in slechts één eenvoudige stap. Daarbij past de wimperkruller zich moeiteloos aan alle vormen oogleden aan. Je krult zelfs de moeilijkst bereikbare wimpers, zonder dat je enig risico loopt dat je in het ooglid knijpt. De Dior Eyelash Curler heeft een universele vorm en een zacht gebruik. Het zacht bewerkte rubberen pad beschadigt de oogleden niet. Je hoeft slechts één keer te drukken op de ergonomische hendels.

Dior Backstage Eyelash Curler productspecificaties

 • Tot wel 91% meer directe krul
 • Krul blijft tot wel 8 uur in stand
 • Prettig in gebruik
 • Beschadigt wimpers niet
 • Duurzaam ontwerp
 • De boog is net iets te groot

Ben je op zoek naar een manier om je wimpers een mooie, natuurlijke look te geven? Dan is de INTER-ESQUE wimperkruller precies wat je nodig hebt. Deze wimperkruller zorgt voor een langdurige krul en prachtig volle wimpers, waardoor je sprankelende ogen nog groter lijken. Door je wimpers ongeveer 30 seconden in de wimperkruller te klemmen, behouden ze langdurig hun prachtige, gekrulde vorm. Herhaal dit eventueel op andere delen van de wimpers voor het mooiste resultaat. Vergeet niet om de wimpers voor gebruik goed schoon te maken en de wimperkruller te gebruiken vóórdat je mascara aanbrengt. Na verloop van tijd moet je de siliconen pads op de wimperkruller vervangen, die ervoor zorgen dat je wimpers niet beschadigen.

INTER-ESQUE wimperkruller productspecificaties

 • Zorgt voor volle, prachtig gekrulde wimpers
 • Inclusief extra siliconen pads en kammetjes
 • Langdurig effect
 • Regelmatige vervanging van siliconen pads nodig

Door het gebruik van de V-Goods Professionele Wimperkruller worden de wimpers weer in een mooie gekrulde vorm gebracht. Deze kruller is universeel, dus geschikt voor alle typen ogen. De siliconen rubbertjes die aangebracht zijn op de wimperkruller beschermen de wimpers, zodat deze niet uit het ooglid worden verwijderd. De wimperkruller is speciaal ontworpen voor een perfecte ligging in de hand. Op deze manier worden de wimpers op een natuurlijke manier gekruld.

V-Goods Professionele Wimperkruller productspecificaties

 • Universeel, dus geschikt voor alle typen ogen
 • Siliconen rubbertjes beschermen de wimpers
 • Goede ligging in de hand
 • Brengt de wimpers in een natuurlijke krul
 • Duidelijke instructies voor gebruik
 • Je dient het siliconen rubbertje na een tijdje te vervangen

De OTWOO wimperkruller is met zorg ontworpen om alle wimpers te bereiken en ze perfect te krullen. Deze kruller heeft een extra brede ronding die geschikt is voor alle oogtypes en moeiteloos elke wimper bereikt. De OTWOO Classic Lash Curler is veilig voor je wimpers dankzij het beschermende, flexibele siliconen rubber, dat mild genoeg is om het trekken van wimpers te voorkomen.

Deze wimperkruller is uitgerust met een ergonomisch handvat voor een stabiele grip, wat helpt bij het vormen van je wimpers en ze een natuurlijke krul te geven. Hoewel het gebruik van wimperkrullers enige oefening kan vereisen, is het resultaat absoluut de moeite waard. Volg eenvoudig de instructies en pas op dat je niet te hard drukt. Het wordt aangeraden om eerst je basis make-up, zoals foundation en blush, aan te brengen.

Met zijn zwarte kleur en gewicht van 38g, past deze wimperkruller comfortabel in je hand. De verpakking is compact met een lengte van 105 mm, breedte van 58 mm, en hoogte van 40 mm. Hoewel deze wimperkruller niet verwarmd is, levert hij toch indrukwekkende resultaten voor gekrulde, volumineuze wimpers.

OTWOO Classic Lash Curler productspecificaties

 • Geschikt voor alle oogvormen
 • Bereikt alle wimpers dankzij de brede ronding
 • Veilig en mild voor de wimpers
 • Ergonomisch handvat voor een stabiele grip
 • Geeft wimpers een natuurlijke krul
 • Het vergt enige oefening om te gebruiken
 • Niet verwarmd

Concluderend: de beste wimperkruller

De beste wimperkrullers zijn er in heel wat verschillende varianten. Qua ontwerp lijken deze vernuftige styling tools sterk op elkaar. Kies daarom voor een wimperkruller die goed staat aangeschreven: een apparaatje dat alleen maar positieve reviews krijgt en dat duurzaam is in gebruik. De beste wimperkruller samenstellen is zeker geen ingewikkelde wetenschap, maar wat wel belangrijk is, is dat het apparaat ergonomisch goed in elkaar zit. De vormgeving van de kussentjes is bijvoorbeeld heel belangrijk: als deze verkeerd vormgegeven zijn, zullen ze de wimpers alleen maar beschadigen en misschien zelfs uittrekken. Dat wil je koste wat kost vermijden. De beste wimperkruller is hoe dan ook een wimperkruller uit onze lijst. Wij hebben heel uitgebreid onderzoek voor je gedaan. 

Uitgebreide testuitslag van de Tweezerman Classic Lash Curler

De Tweezerman Classic Lash Curler is een fantastisch apparaatje voor elke fashionista. Deze wimperkruller is super eenvoudig in gebruik en ook nog eens makkelijk te hanteren. Hij heeft een ergonomisch handvat, waardoor je er gemakkelijk mee uit de voeten (handen) kunt. Het gebruik is heel eenvoudig: je plaatst de wimperkruller over de wimper met het kussentje van siliconen naar beneden gericht. Vervolgens knijp je de hendel een paar seconden dicht voor een optimaal resultaat. Kies je voor een intense krul? Hou het hendeltje dan wat langer dichtgedrukt.

Gebruikers zijn erg te spreken over het zachte en soepele kussentje van de Tweezerman. De siliconen kussentjes zijn de belangrijkste onderdelen van elke wimperkruller – dit is waar de magie plaatsvindt. Bijkomend voordeel is dat de Tweezerman kussentjes een lang leven hebben. Veel gebruikers die met Tweezerman producten beginnen, willen niet meer anders.

Tweezerman Classic Lash Curler productspecificaties

Testuitslag: de beste elektrische wimperkruller

Zoals beloofd, hebben we ook een beste elektrische wimperkruller voor je. Dit apparaatje van Dol op Beauty heeft talloze voordelen. Zo is deze elektrische wimperkruller voorzien van een LED Display, is hij volledig oplaadbaar en verwarmd. In een handomdraai zorg je voor het optimale wimper effect. Het fijne van deze Eyelash curler is dat hij niet schadelijk is voor je wimper en niet pijnlijk is in gebruik. Het resultaat mag er zijn: niet alleen krijg je prachtig gekrulde wimpers, je geniet ook nog eens 24 uur lang van je nieuwe look. Op het Led display staan twee warmtestanden aangegeven, plus het batterijpercentage. In een oogopslag heb je de informatie die je zoekt.

De Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller is nu verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: wit met rosé goud en classy zwart met glitters. Met een gewicht van slechts 0,04 kg en zijn compacte verpakking (200 mm lang, 35 mm breed, 60 mm hoog), is deze wimperkruller ideaal voor onderweg.

LET OP: voor het beste resultaat, breng eerst mascara aan en gebruik daarna de wimperkruller.

Dol op Beauty Elektrische Wimperkruller productspecificaties

 • Krult wimpers snel en natuurlijk
 • Warmt op binnen 10 seconden
 • Houdt wimpers 24 uur lang gekruld
 • Twee verschillende standen (voor zachte óf volle wimpers)
 • Inclusief wimper borsteltje, USB-oplader en schoonmaakborstel
 • Met een lege accu heb je er niets aan

Veelgestelde vragen over wimperkrullers

Ja en nee. Bij correct gebruik van een goed model wimperkruller zul je je wimpers niet snel beschadigen. Gebruik je echter een verkeerd model wimperkruller en volg je de instructies niet goed, dan kun je je follikels overmatig belasten. Je verzwakt je wimpers waardoor ze uit kunnen vallen.

Het tijdig vervangen van je wimperkruller is heel belangrijk. Het kussentje vangt een hoop viezigheid. Bovendien kan het beschadigt raken, waardoor de werking van de wimperkruller achteruitgaat en je je wimpers sneller beschadigt. Ons advies: vervang het kussentje om de zoveel maanden.

Het wordt aangeraden eerst wimperkruller en daarna pas mascara te gebruiken. Gebruik je eerst mascara? Dan kun je je wimpers beschadigen. Het beste is de wimperkruller eerst goed warm te maken met je föhn. Het wimperkrullen zal in praktijk dan makkelijker en soepeler gaan.

De perfecte wimpers krijg je natuurlijk met de beste wimperkruller. Maar wat ook helpt, is waterproof-mascara vermijden, je ogen voorzichtig reinigen. Niet te hard in je ogen wrijven en van wimperserum gebruik maken. Het aanbrengen van mascara doe je altijd vanuit je wimperwortels.

Waar kun je de beste wimperkruller kopen?