Beste soundbar met subwoofer (2024)

Op zoek naar de beste soundbar met subwoofer? Wij gaan je helpen met deze zoektocht. Wil je een nieuwe soundbar met subwoofer aanschaffen, maar weet je niet precies welk model je moet kiezen? Wij hebben wat dat betreft de antwoorden. Heb je een smart tv in huis, dan kan het handig zijn om daar een soundbar aan te koppelen. Soundbars hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele speakeropstellingen. Je hebt als voordeel dat ze minder ruimte in beslag nemen, vaak zijn ze een stuk goedkoper en kun je ze makkelijker opstellen.

Nadat je dit artikel hebt gelezen ben je bewust van het belang van de beste soundbar met subwoofer. Wij zorgen voor inspiratie om je huidige speakeropstelling te vervangen door een kwalitatief goede soundbar.

Beste keuze soundbar met subwoofer: Sonos Arc

Wat ons betreft is de beste soundbar met subwoofer de Sonos Arc. Het merk Sonos heeft alleen maar hoogwaardige kwaliteit soundbars in hun assortiment, waaronder dus deze Sonos Arc. Dit is een heel strak model en bestaat alleen uit een speaker, zonder een aparte subwoofer. De subwoofer is namelijk verwerkt in de soundbar. Daarnaast is deze Sonos Arc meegeleverd met de Dolby Atmos technologie en kan het geluid naar het plafond sturen voor een optimaal ruimte effect.

Je kunt deze soundbar van Sonos geheel naar eigen hand zetten met de speciale app. Vind je de bas niet prettig, dan kun je dat in de app zachter zetten. Ook beschikt deze soundbar over Google Assistant en kan daardoor via spraakcommando’s bestuurd worden.

Sonos Arc productspecificaties

Meer over Sonos Arc

 • Makkelijk te bedienen via de app
 • Subwoofer is in de soundbar verwerkt
 • Goede kwaliteit geluid
 • Geen Bluetooth optie

Top 5 Beste Soundbar met Subwoofer

Overige Top 2 t/m 5 Soundbars met Subwoofer

Verder in dit artikel bespreken we in detail de top 2 t/m 5 soundbars met subwoofer. Elke soundbar in dit lijstje is van fantastische kwaliteit. In onze review hebben ze niet de nummer 1 positie gehaald, maar dat betekent niet dat onze beste keuze ook jouw beste keuze is. Smaken verschillen natuurlijk. Laat je verrassen door de volgende soundbars.

Bij de beste soundbar met subwoofer mag het merk Bose natuurlijk niet ontbreken. Bose staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en dat tonen ze aan met deze Bose Soundbar 700. De speaker van de soundbar heeft een hoogglans afdekking en heeft dezelfde uitstraling als de subwoofer. Bose maakt tegenwoordig gebruik van de PhaseGuide technologie. Deze speciale technologie zorgt ervoor dat het geluid heel realistisch en niet vervormd klinkt. Wat dat betreft is Bose met dit aspect leidinggevend.

Let wel op dat de subwoofer van de Bose Soundbar 700 op het netstroom moet worden aangesloten. Verbinden met de soundbar gebeurt draadloos. Al met al haal je topkwaliteit in huis.

Bose Soundbar 700 productspecificaties

 • Eenvoudige installatie
 • Een chic design
 • Uitstekend geluid

De Samsung HW-Q950A soundbar met subwoofer bestaat uit een soundbar, twee achterspeakers en een losse subwoofer. Deze soundbar is een pareltje en heeft een geweldig helder geluid. De speciale subwoofer zorgt met de achterspeakers ervoor dat het geluid van alle kanten komt en bevat diepe bastonen. Je krijgt met deze soundbar de bioscoopervaring waar iedereen naar op zoek is.

Met behulp van Dolby Atmos wordt het geluid van het plafond naar de luisterpositie gestuurd. Zo ervaar je je films nog ruimtelijker en beter. Streamen gaat heel makkelijk, omdat Spotify, Airplay 2 en Chromecast zijn ingebouwd.

Samsung HW-Q950A productspecificaties

 • Inclusief muurbeugel
 • Extra ruimtelijke geluiden dankzij Dolby Atmos technologie
 • Achterspeakers zorgen voor een geweldig surround geluid

De JBL Bar 2.1 Deep Bass is een hele krachtige soundbar met een losse subwoofer. Je kunt de soundbar bedienen met Bluetooth en kun je dus overal plaatsen. Daarnaast is er een ingebouwde Dolby Digital voor een prachtige geluidservaring. Streamen van je muziek doe je ook heel makkelijk en geheel draadloos. Er kan gebruik worden gemaakt van 4 HDMI in- en uitgangen en bevat ook een USB aansluiting. Wil je de soundbar bevestigen aan de muur dan kan dat met de bijgeleverde muurbeugel.

 • Werkt draadloos via Bluetooth
 • Stream van muziek geheel draadloos
 • 4 HDMI in- en uitgangen en een USB aansluiting

Met de Harman Kardon Citation Bar kun je genieten van een diepe bas met een uitstekend goed geluid. Deze soundbar met subwoofer is te verbinden met Google Assistent, zodat je spraakopdrachten kunt aangeven. Met de losse subwoofer krijg je echt het gevoel dat je in de bioscoop zit en dat is natuurlijk wat je wilt. Je kunt de subwoofer draadloos verbinden met de Google Home App waardoor je helemaal geen last hebt van vervelende draden. Ook deze Harman Kardon Citation Bar is het aanschaffen meer dan waard.

 • Ondersteund Google Assistant
 • Losse subwoofer verbinden met Google Home App
 • Prachtig bioscoop geluid

Concluderend: Beste soundbar met subwoofer

Hierboven hebben we de beste soundbar met subwoofer producten opgesteld. Elk van deze producten zijn van enorm hoogwaardige kwaliteit en zijn de koop meer dan waard. Belangrijk bij het gebruiken van deze soundbars is dat je goed de instructies doorleest. Het klopt dat veel soundbars heel makkelijk zijn te installeren, maar het kan geen kwaad om de instructies door te lezen, zodat je op een goede manier van je geluid kan genieten. Let bij het kopen van deze producten goed op of het aan je eisen voldoet. Wil je een krachtig geluid hebben, kies dan voor de Dolby Atmos technologie. Wil je draadloos Spotify afspelen op je soundbar, kijk of dit dan mogelijk is.

Wil je zo snel mogelijk weten welke soundbar met subwoofer bij jou past? Dan is het niet alleen handig om naar productspecificaties te kijken, maar ook naar product reviews. Er zijn tegenwoordig genoeg product reviews te vinden op internet waar mensen voor- en nadelen van de producten beschrijven. Met input van product reviews en ons artikel kun je tot een weloverwogen keuze komen en zul je minder snel een miskoop maken.

Uitgebreide testuitslag Sonos Arc

De Sonos Arc is wat ons betreft de beste soundbar met subwoofer. Het bevat een geweldig meeslepend Dolby Atmos ervaring, heeft een bijna oneindig lang ontwerp en is zeer dun te noemen. Of je hem aan de muur bevestigt, direct onder je televisie zet of op je televisie meubel, de prestaties zullen je overweldigen.

De soundbar bevat 11 luidsprekerdrivers. Dat zijn 3 tweeters en 8 woofers. Dit wordt gecombineerd met een geavanceerde verwerking die een volledig surround systeem simuleert. De ingebouwde speakers van deze Sonos Arc zorgen niet alleen voor geweldige details van games, televisieprogramma’s of films, maar ook omhullen ze je met allerlei geluiden. De bass is diep en strak dankzij de dubbele bass drivers. Dit heeft fabrikant Sonos verwerkt in het design van de Arc.

Je vindt bij de Sonos Arc, Amazon Alexa en Google Assistent. Je kunt hiermee heel gemakkelijk muziek streamen, een alarm of herinnering instellen of de weersvoorspelling opvragen van de volgende dag. De functies en het volume van de Sonos Arc kun je bedienen met de Sonos S2 App. Deze app kun je downloaden via de Google Play Store of App Store. Daarnaast is de Airplay 2 ingebouwd. Deze kun je aansluiten op je iPad of iPhone en de soundbar rechtstreeks gebruiken om audio te streamen. Je hoeft niet veel moeite te doen om de Sonos Arc werkend te krijgen. Het is zelfs heel eenvoudig. Steek het stekkertje in het stopcontact en je bent klaar.

Sonos Arc productspecificaties

Testuitslag: Beste soundbar met Dolby Atmos

De Sonos Beam Gen2 is de winnaar op het gebied van Dolby Atmos en design. Alle soundbars van Sonos zijn elegant, maar deze Sonos Beam brengt het naar een geheel ander niveau. Naast dat deze soundbar er prachtig uitziet, is het ook nog eens heel makkelijk te installeren. In bijna elk opzicht is dit product slimmer en dat is maar goed ook met allerlei verschillende componenten. De Sonos Beam Gen2 is een relatief kleine soundbar variant. Ondanks dat het formaat heel klein is, biedt het nog steeds alle functionaliteiten van een gewone soundbar zoals Amazon Alexa en Dolby Atmos. Door de Dolby Atmos technologie ervaar je de echte bioscoopervaring.

De Sonos Beam Gen2 is de tweede generatie van de Beam soundbars. Deze soundbar met subwoofer beschikt over de Dolby Atmos technologie en dat betekent dat het het geluid weerkaatst van het plafond naar de luisterpositie. Door het gebruik van deze speciale technologie lijkt het geluid van meerdere kanten te komen. Heb je een iOS apparaat, dan stel je het geluid van de soundbar in met TruePlay. Geen iOS toestel, maar je vriendin of vriend wel? Dan kun je zijn of haar apparaat gebruiken en stel je TruePlay eenmalig in op de soundbar. De Beam is makkelijk toe te voegen aan je Sonos multiroom systeem via de app. Zo speel je muziek af door de hele woning. In iedere kamer kun je hetzelfde nummer luisteren of in elke ruimte andere muziek.

Wat een voordeel is van deze soundbar is dat het heel makkelijk is te installeren. In bijna elk opzicht is de Sonos Beam Gen2 slimmer dan andere soundbars. Dit is een goede zaak wanneer je met meerdere componenten te maken hebt. Dat geldt met name binnen een surround sound scenario en multiroom audiosysteemopstelling. Al met al biedt Sonos met deze soundbar een geweldig product aan en haal je hoogwaardige kwaliteit geluid in huis.

Sonos Beam Gen2 productspecificaties

 • Beschikt over de Dolby Atmos technologie
 • Speelt muziek door heel je woning
 • Prachtig design

Veelgestelde vragen over soundbars met subwoofer

Met een 5.1 systeem haal je het beste thuisbioscoop geluid. Een soundbar is de juiste keuze als je weinig ruimte hebt, maar toch een surround geluid wilt hebben.

Het uitgangsvermogen is belangrijk bij het kopen van een soundbar. Het uitgangsvermogen wordt weergegeven in Watt en wordt verdeeld over het aantal speakers.

Welke soundbar het beste is, is afhankelijk van je budget, situatie en wensen. Aan te raden is om een soundbar aan te schaffen met de proporties van je televisie.

Veel mensen denken dat een hoger Watt aantal voor een harder geluid zorgt. Dat is niet het geval. Ook is het aantal Watt afhankelijk van het frequentiebereik, effectiviteit en gevoeligheid.

De beste soundbar met ingebouwde subwoofer is de Sonos Arc. Beste soundbar met een prachtig design.

Waar kun je de beste soundbar met subwoofer kopen?