Beste Nespresso cups (2024)

Wil je weten wat de beste Nespresso cups zijn? Daar gaan wij je bij helpen. Heb je interesse in nieuwe Nespresso cups, maar weet je niet precies welke je moet hebben? Wij hebben alle antwoorden. Zoals je in dit artikel ziet hebben wij een groot assortiment aan Nespresso cups getest en beoordeeld. De reden waarom wij zoveel cups hebben uitgeprobeerd is omdat de ene persoon een A-merk wil en de ander geld wil besparen en het liefst voor een goedkoper huismerk gaat. De cups hebben wij beoordeeld op verschillende aspecten. Denk aan algehele smaakbeleving, keurmerken, materiaal en smaaksterkte.

Onze beste keuze Nespresso Cups: Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups

Wat ons betreft zijn de beste Nespresso cups van Douwe Egberts. Waarom hebben wij gekozen voor dit oerdegelijke Nederlandse koffiemerk? Omdat als je voor deze koffiecups kiest, je kiest voor een heerlijke karaktervolle melange. Je proeft de pittige, kruidige en intense tonen. Iets wat je van een goede Nespresso cup mag verwachten. Daarnaast is deze koffiecup van Douwe Egberts UTZ gecertificeerd. Met de Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups kun je niet verkeerd gaan en drink je een geweldig kopje Nespresso. Voor ons is het heel duidelijk waarom deze koffiecup de nummer één is.

 • Te gebruiken in alle Nespresso koffieapparaten
 • UTZ gecertificeerde koffieplantage
 • Een Lungo variant
 • Heeft een smaakintensiteit van 06
 • Enkel verkrijgbaar in grote hoeveelheden

Top 5 Beste Nespresso Cups

Overige Top 2 t/m 5 Nespresso Cups

In het onderstaande lijstje krijg je in detail de beste 2 t/m 5 beste Nespresso cups te lezen. Wij vinden de Douwe Egberts Nespresso cups het beste, maar er is een alternatief. Meerdere alternatieven zelfs en zijn het zeker waard om ook te proeven. Ze zijn in deze recensie niet de nummer 1, maar het kan nog steeds jouw nummer 1 zijn. De nummer 2 t/m 5 zijn als volgt:

Wil je inspiratie opdoen met de geschiedenis van het branden van koffie, dan zijn de Nespresso Cups – Ispirazione Venezia het aanschaffen waard. Deze Nespresso cups zijn gemiddeld gebrand en bevatten een delicate, ronde en rustige smaak. Drink je deze koffie, dan zal je gelijk denken aan verse gebrande koffiebonen. Ook zal je de karamel- en graan tonen bij deze Nespresso cups niet kunnen missen. De ingrediënten zijn in perfecte balans. Ben je een liefhebber van Italiaanse koffie, dan zijn de Ispirazione Venezia Nespresso cups het aanschaffen waard.

 • Een smaakintensiteit van 04
 • Veel mogelijkheden om te variëren
 • Een relatief krachtige smaak

De Nespresso cups van Ispirazione Roma zijn heel populair onder Nespresso fanaten. De koffie is een vol aromatische espresso en heeft een krachtig karakter en noten van specerijen en cacao. Deze Nespresso koffie wordt gemaakt van 100% Arabica koffiebonen. Dit zorgt voor een rijke aroma en een evenwichtige smaak. De smaakintensiteit is 0,7 en dat betekent dat het een hele krachtige smaak bevat. Ideaal dus voor een espresso. Houd je van koffie met een sterk karakter, dan zijn deze Ispirazione Roma cups perfect geschikt.

 • Een smaakintensiteit van 07
 • Ideaal voor een espresso
 • 100% Arabica koffiebonen
 • Minder geschikt voor andere koffiespecialiteiten

Bij de Douwe Egberts Lungo Intens krijg je een kruidig karakter van Robusta koffiebonen. Deze Robusta koffiebonen worden gecombineerd met fruitige Arabica koffiebonen en door de donkere branding bevat het een intense afdronk. Veel pure koffieliefhebbers kiezen voor deze Nespresso cups, omdat de smaakintensiteit krachtig is. Heb je interesse in een sterk kopje espresso, dan zit je bij deze Douwe Egberts Lungo Intens helemaal goed.

Douwe Egberts Lungo Intens productspecificaties

 • Een smaakintensiteit van 08
 • Te gebruiken in Nespresso koffiemachines
 • Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages
 • Enkel geschikt voor espresso liefhebbers

De Nespresso cups – Barista line bestaat uit een verpakking van 30 koffiecups. Je kunt kiezen uit drie verschillende brands. Bij de 10 Chiaro koffiecups heb je een zoete smaak van karamel. Bij de 10 Corto koffiecups krijg je een krachtige espresso smaak en is voor de pure koffieliefhebber. Bij de 10 Scuro koffiecups krijg je een geweldige harmonieuze smaak. Je kunt alle drie de smaken heel makkelijk combineren met melk.

Nespresso cups – Barista line productspecificaties

 • Bevat 3 verschillende brands
 • Een smaakintensiteit van 04
 • Totaal 30 koffiecups

Concluderend: de beste Nespresso cups

Hierboven heb je de beste vijf Nespresso cups kunnen lezen. Elke van deze koffiecups zijn lekker om te drinken en door de ruime keuze is het voor iedereen wat wils. De wereld van koffiecups is altijd in beweging en er worden geregeld nieuwe smaken ontdekt. Als je een echte koffieliefhebber bent, is er veel om te ontdekken. Fabrikanten van de Nespresso cups doen er alles aan om hun doelgroep telkens weer te verrassen en te plezieren.

Wil je zo snel mogelijk de kwaliteiten weten van de beste Nespresso cups? Dan is het aan te raden om niet alleen de specificaties door te lezen, maar ook de productreviews. Onpartijdige gebruikers van de Nespresso cups kunnen je een goed beeld geven van de voordelen en nadelen. Op basis van de gebruikers, en natuurlijk onze input, kun je zelf een weloverwogen keuze maken.

Uitgebreide testuitslag van de Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups

De Douwe Egbert Lungo Original Koffiecups zijn de beste Nespresso cups van ons lijstje. Dat komt natuurlijk, omdat Douwe Egberts altijd geweldige kwaliteit koffie weet te produceren. Met deze Lungo Original koffiecups is dat niet anders. Douwe Egberts is een van de bekendste Nederlandse koffiemerken en heeft een groot assortiment aan allerlei koffieproducten. Waaronder dus deze geweldige Lungo Original Koffiecups. Deze Nespresso cups zijn zo gemaakt dat je op een hele snelle en makkelijke manier koffie kan klaarmaken.

De Lungo melange van deze Douwe Egberts koffiecups bestaat uit een combinatie van intense Robusta koffiebonen en kwalitatieve Arabicabonen. Door deze twee soorten koffiebonen met elkaar te combineren krijg je een ronde smaak en een fris karakter. Daarnaast heeft deze koffie een milde afdronk. Voor ons is het duidelijk dat dit de beste Nespresso cups van dit moment zijn. Het heeft alles wat je van kwalitatief goede koffie mag verwachten en meer dan dat. Twijfel je over welke koffiecups je precies moet kopen voor je Nespresso koffiemachine, dan maak je een uitstekende keuze met deze Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups.

De smaakintensiteit van Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups is een 06. Dat maakt het ideaal geschikt voor de pure koffieliefhebbers. Daarnaast komt de koffie van een UTZ gecertificeerde koffieplantage, wat de duurzaamheid ten goede komt. Douwe Egberts vindt duurzaamheid en milieu belangrijk, vandaar dat de koffie op een duurzame manier wordt verkregen. Je kunt deze koffiecups gebruiken in alle Nespresso koffiemachines.

Douwe Egbert Lungo Original Koffiecups productspecificaties

Testuitslag: beste decafé Nespresso cups

Ben je een echte Starbucks fan, kies dan voor de Decafé Nespresso cups van Starbucks. Je kunt thuis genieten van de geweldige smaakbeleving zoals in een Starbucks winkel. Deze decafé Nespresso koffiecups kun je gebruiken voor elke Nespresso koffiemachine en bevatten zoete karamel smaaktonen. Daarnaast is deze donker gebrande koffiecups ideaal te gebruiken voor een latte. De koffie heeft een donkere branding en je kunt de koffiecups gebruiken voor elke Nespresso koffiemachine. Daarnaast zijn de koffiebonen 100% Arabica en heeft het een smaakintensiteit van 11. Haal Starbucks in huis met deze ontzettend lekkere decafé koffiecups.

In 1975 begon de zoektocht naar de beste combinatie van branding en bonen. De zoektocht eindigde met de Espresso Dark Roast. Dit recept heeft zoete karamel tonen en doordat het zo lekker is, is het recept nooit meer veranderd. Starbucks begon in de jaren 70 met de missie om door middel van koffie mensen met elkaar te verbinden. Nu kun je met deze beste Decafé Nespresso cups de lekkerste Starbucks koffie naar huis halen.

Starbucks by Nespresso Espresso decafé capsules productspecificaties

 • Een smaakintensiteit van 06
 • Bevat zoete karamel smaken
 • Haal Starbucks koffie naar thuis

Veelgestelde vragen over Nespresso cups

In principe kunnen alle beste Nespresso cups gebruikt worden voor cappuccino. Belangrijk is om te bepalen welke intensiteit je wilt van je favoriete Nespresso. Doordat er melkschuim wordt gebruikt, kun je voor een sterkere Nespresso kiezen dan normaal. Wil je sterke koffie, dan is de Ristretto aan te raden.

Als je een Hema starter kit koopt, dan kun je zelf de capsules vullen voor je Nespresso koffiemachine.

Dit zijn beide koffiemachines van Nestle, maar verschillen in kwaliteit, prijs en smaak. Nespresso richt zich op intense, exclusieve en geraffineerde smaken. Drink je veel thee of chocolademelk, dan is Dolce Gusto aan te raden.

Wil je een grote normale kop koffie drinken, dan kies je voor Lungo Original koffiecups.

Waar kun je de beste Nespresso cups kopen?