Beste ladyshave (2024)

Het vinden van de beste ladyshave is niet een gemakkelijke opgave. Niet alleen zijn er veel verschillende ladyshaves om uit te kiezen, maar ook zijn er zoveel verschillende soorten huid. De een is gevoelig en de ander heeft dikke haar. Wij hebben daarom onze missie gemaakt om een top 5 van de beste ladyshave samen te stellen.

We hebben niet alleen rekening gehouden met gebruiksgemak, maar ook met wat de beste ladyshave voor een gevoelige huid, wat de beste ladyshave is voor de benen en zelfs wat de beste ladyshave is voor het gezicht.

Om te zorgen dat onze top 5 zo perfect mogelijk is samengesteld, hebben we grondig onderzoek gedaan naar bekende en minder bekende merken. Niet alleen hebben we gekeken naar de productspecificaties, maar ook hebben we gebruikgemaakt van een testpanel. De ervaring van mensen vertelt immers het meeste over hoe goed een product werkt of niet. Ben jij benieuwd naar de beste ladyshave? Lees dan snel verder.

Beste Keuze Ladyshave: Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave

Met de zomer die weer begonnen is, willen we het liefst iedere dag wakker worden met gladde en satijnzachte benen. Daarnaast kan niet iedere huid tegen het dagelijkse scheren. Met behulp van de beste ladyshave, namelijk de Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave, is dit probleem opgelost. Deze ladyshave staat namelijk bekend om zijn geavanceerde ontwerp en fijne gebruik. Het scheerhoofd van deze ladyshave beweegt met de vormen van jouw huid mee. Zo wordt ieder haartje meegenomen en voorkom je een geïrriteerde huid. 

De Philips Ladyshave is geheel draadloos en is zowel nat als droog te gebruiken. Zo heb je dus de mogelijkheid om hem tijdens het douchen te gebruiken. Een ander handig aspect van deze ladyshave, is het feit dat er een batterij-indicator op zit. Zo weet je altijd tussendoor of het bijna tijd is om het op te laden.

Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave productspecificaties

Meer over Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave

 • Geschikt voor onder de douche
 • Geschikt voor een droge huid
 • Werkt draadloos
 • Scheerhoofd is flexibel
 • Oplaadtijd: 8 uur

Top 5 Beste Ladyshaves

Overige Top 2 t/m 5 Ladyshaves

Het is altijd fijn om meerdere opties te hebben, vooral wanneer het gaat om een ladyshave. Iedereen hecht namelijk waarde aan andere punten en niet iedereen is op zoek naar dezelfde voordelen. Daarom hebben wij onze beste ladyshave aangevuld met een top 2 t/m 5. Kom snel te weten welke andere ladyshaves wij aanbevelen om te gebruiken.

De Braun Silk-épil 5-560 Draadloze Ladyshave verdient een plek in onze top 5 vanwege zijn geweldige ontwerp. Wanneer je op zoek bent naar een ladyshave die geschikt is voor de gevoelige huid, dan werkt de Braun Silk-épil 5-560 – Draadloze Ladyshaver uitstekend voor jou. Bij aankoop van deze beste ladyshave, ontvang je 3 verschillende opzetstukken. Dit is namelijk een trimmer-, glij-, en scrub opzetstuk.

De ladyshaver is te gebruiken voor zowel de benen, oksels en bikinilijn. Met behulp van de ronde kop glijdt de Braun Silk-épil 5-560 – Draadloze Ladyshaver makkelijk mee met de vorm van jouw lichaam.

Braun Silk-épil 5-560 Draadloze Ladyshave productspecificaties

 • Draadloos
 • Verschillende opzetstukken meegeleverd
 • Uniek ontwerp met een zwevend scheerblad
 • Lange oplaadtijd

Op zoek naar een budgetvriendelijke ladyshave? Dan is de Philips SatinShave Essential HP6341/00 Ladyshave wellicht de beste ladyshave voor jou. Deze heeft de derde plek verdiend vanwege verschillende redenen. De prijs zegt niet altijd de waarheid over de kwaliteit van een product. Deze ladyshave is namelijk budgetvriendelijk én geschikt voor de gevoelige huid. Dankzij het ergonomische ontwerp zorgt de ladyshave dat het zacht over het lichaam heen beweegt.

Ook is deze ladyshave zowel nat als droog te gebruiken. Vooral voor mensen met een gevoelige huid helpt het om op een natte huid te scheren.

Philips SatinShave Essential HP6341/00 Ladyshave productspecificaties

 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Budgetvriendelijk
 • Draadloos
 • Werkt alleen op batterij

De BAESS Ladyshave krijgt het allemaal voor elkaar. Daarom verdient deze ook een plekje in onze top 5 beste ladyshave. Bij aankoop van de BAESS Ladyshave, ontvang je vier verschillende opzetstukjes. Ieder opzetstuk heeft zijn eigen specialiteit. Zo heb je een epileerkop, een scheerkop, een gezichtsborstel en een massagekop. Ook is deze waterproof. Het is dus veilig om deze Ladyshave te gebruiken onder de douche of op een droge huid. 

Net zoals de andere ladyshaves in onze top 5, is ook deze draadloos. Mocht je toevallig op reis gaan met de auto en jouw ladyshave willen opladen? Dan is dit mogelijk via de USB-poort.

BAESS Ladyshave productspecificaties

 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geleverd met 4 opzetstukken
 • Handig in gebruik
 • Draadloos
 • Geen opbergtas of zakje meegeleverd

Het verzorgen van onze huid kost al meer dan genoeg tijd. De Philips BRL176/00 Ladyshave verdiend zijn vijfde plek in onze top 5 beste ladyshave vanwege haar multifunctionele karakter. Deze ladyshave is namelijk effectief in het ontharen van het lichaam, maar wordt ook geleverd met een handige voetvijl. Zo kan je in een keer zowel jouw benen als jouw voeten glad en satijnzacht maken. Dit is een draadloze ladyshave die zowel op een droge huid als onder de douche te gebruiken is. 

Met de bijgeleverde bikinitrimmer voorkom je een geïrriteerde huid op gevoelige plekken. Helaas beschikt deze niet over een flexibele kop.

Philips BRL176/00 Ladyshave productspecificaties

 • Draadloos
 • Handig in gebruik
 • Inclusief bikinitrimmer en voetvijl
 • Geen flexibele kop

Concluderend: beste ladyshave

Zoals je in onze top 5 kunt terugzien, zijn er genoeg opties beschikbaar. Voor zowel de gevoelige huid als een huid met dikkere haargroei helpt een ladyshave om de huid glad te maken. Hoe een regulier scheermesje vaak zorgt voor irritatie, zorgt de ladyshave dat de huid rustig blijft. We hebben ervoor gezorgd dat alleen de beste ladyshaves voor de gevoelige huid onze top 5 hebben gehaald.

Ondanks dat we productspecificaties meetellen in onze top 5, hebben we vooral geluisterd naar de ervaringen van onpartijdige gebruikers. Hoe reageerde de ladyshave op hun huis? Hadden ze last van irritatie? Hadden ze een heerlijk zachte huid na het scheren? En was de ladyshave handig in gebruik? Je wilt immers dat je in zo’n kort mogelijke tijd het beste resultaat kan behalen.

Uitgebreide testuitslag: Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave

Uit onze test is de Philips SatinShave Advanced BRL130/00 uitgekomen als de beste ladyshave. Het heeft deze plaats verdient vanwege verschillende redenen. De Philips SatinShave Advanced BRL130/00, zoals de naam al een beetje verklapt, zorgt echt voor de satin finish. Het bewegende scheerhoofd zorgt ervoor dat er niet te veel druk op de huid komt en zorgt dat iedere plek van jouw benen, bikinilijn of oksels wordt meegenomen. Naast het grote gebruiksgemak en de verbluffende resultaten die deze ladyshave creëert, is het ook draadloos en waterproof. Door het hypoallergene mesje voorkomt de huiduitslag na het scheren.

Philips SatinShave Advanced BRL130/00 Ladyshave productspecificaties

Beste ladyshave voor het gezicht

Hoe handig zou het zijn om een ladyshave te hebben die geschikt is voor het gezicht? Wat als we zeggen dat we ook dit onderzoek al voor jou hebben gedaan. Voor het gezicht is het net zo belangrijk om zorgvuldig jouw producten uit te kiezen. De huid rondom het gezicht is namelijk een stuk gevoeliger dan de rest van het lichaam. Met de GEON – Multifunctionele 5-in-1 Ladyshave weet je echter zeker dat jouw gezicht getrimd wordt zonder irritatie. 

Deze ladyshave voor het gezicht wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Zo is er een specifiek opzetstukje voor jouw wenkbrauwen, benen, oksel, neushaar en bikinilijn. De GEON – Multifunctionele 5 in 1 ladyshave is draadloos en werkt maar liefst 60 minuten zonder snoer. Ook deze is onder water te gebruiken.

GEON – Multifunctionele 5-in-1 Ladyshave productspecificaties

 • Geschikt voor zowel lichaam als gezicht
 • Waterproof
 • Werkt 60 minuten lang zonder snoer
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geen flexibele kop

Veel gestelde vragen over ladyshaves

Er zijn verschillende punten die belangrijk zijn om te overwegen bij het aanschaffen van een ladyshave. Om zeker te weten dat jij de beste ladyshave aanschaft, moet je controleren of het waterproof is, of het geschikt is voor een gevoelige huid en of het beschikt over een lange levensduur. Veel mensen, waaronder een groot deel van ons testpanel, hebben de voorkeur aan een ladyshave met een flexibele kop. Dit is dus ook een punt om mogelijk mee te nemen in jouw aankoop.

Ook een ladyshave kan op den duur te maken krijgen met een bot mesje. Dit is normaal, net zoals bij een normaal scheermesje. Gelukkig leveren de meeste producenten de opzetstukjes voor een ladyshave ook afzonderlijk. Zo hoef je niet continu een volledig nieuw apparaat aan te schaffen.

Heb jij snel last van bultjes na het scheren rondom de bikinilijn? Dan zijn er verschillende manieren om dit tegen te gaan. De meest effectieve manier is om gebruik te maken van een pre-scheer product. Dit kan bijvoorbeeld een scrub op oliebasis zijn of een warme douche zijn. Zorg ook dat je altijd met de richting van de haargroei mee beweegt op gevoelige plekken.

De reden waarom scheren onder warm water wordt aangeraden, heeft te maken met de huidporie. Door het warme water openen deze namelijk op. De open huidporiën zorgen voor een soort extra bescherming tussen de huid en de beste ladyshave.

Waar kun je de beste ladyshaves kopen?