Beste Nespresso machine (2024)

Ben jij op zoek naar de beste Nespresso machine voor in jouw keuken of kantoor? Een kopje koffie helpt ons stiekem de dag door. Ondanks dat het zeker mogelijk is om zonder een bakje koffie aan een werkdag te beginnen, hebben veel mensen toch de behoefte aan een cafeïne boost. Daarnaast is koffie ook simpelweg erg lekker. Met behulp van de beste Nespresso machine kan jij iedere ochtend genieten van een heerlijke koffie. 

Wanneer jij zeker wilt weten dat de koffie van jouw Nespresso machine iedere dag uitstekend smaakt, dan is het tijd om je te verdiepen in de verschillende soorten Nespresso machines. In ons artikel hebben we onderzoek gedaan naar de beste Nespresso machine. We hebben gelet op een aantal belangrijke punten, zoals of er een melkfunctie aanwezig is, of het een stille Nespresso machine is en of de smaak van de koffie zo puur mogelijk uit de machine komt. Lees snel verder om erachter te komen wat onze bevindingen zijn.

Beste keuze Nespresso machine: Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS

Uit ons onderzoek is gebleken dat de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS de titel beste Nespresso machine verdient. Maar waarom zijn wij tot deze conclusie gekomen? Wil jij genieten van de echte barista kwaliteit koffie? Dan is de Sage Nespresso geschikt voor jou. Deze Nespresso machine staat bekend om zijn handige touchscreen display en karakteristiek ontwerp. Gemaakt van stainless steel, de Sage Nespresso Creatista voelt stevig, duurzaam en kwalitatief. 

Het zetten van een kopje koffie is gemakkelijk, maar voelt wel iedere keer weer als een speciale ervaring. Het koffiezetapparaat maakt gebruik van de klassieke Nespresso cups. In het menu heb je de keuze uit 8 verschillende soorten koffies, waaronder een cappuccino, een americano, een espresso, latte, macchiato en flat white. Met behulp van de melkschuimer stoom je het perfecte melkschuim voor jouw cappuccino of latte. Met het waterreservoir van 1,5 liter kan je ook genoeg kopjes koffie achter elkaar zetten.

Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS productspecificaties

 • 8 koffiespecialiteiten
 • Modern, mooi ontwerp
 • Handig touchscreen
 • Stainless steel
 • Melkschuimer inbegrepen
 • Zelf melkschuim toevoegen

Top 5 Beste Nespresso machines

Overige Top 2 t/m 5 Nespresso machines

Ondanks dat volgens ons de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS de beste Nespresso machine is, zijn er nog genoeg andere kwalitatieve machines op de markt te vinden. Mocht de Sage Nespresso net niet bij jou passen, dan vind je wellicht een andere geschikte variant in onze top 5 beste Nespresso machines.

De Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 heeft voor ons de tweede plek van de beste Nespresso machine volledig verdient. Deze machine staat bekend om zijn stille functie. Tijdens het maken van een kopje koffie, maakt deze maar 58 decibel aan geluid. Dit is aanzienlijk minder dan andere machines. Een ander uniek karakter van deze machine is dat je zelf de waterhoeveelheid kan instellen. Zo kan jij jouw kopje koffie helemaal naar eigen wens en sterkte zetten. 

De Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 wordt geleverd met een bijpassende melkopschuimer. Zo kan je altijd voor jezelf of aan jouw gasten een lekkere cappuccino aanbieden. De Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 maakt gebruik van de originele Nespresso cups. Let er wel op dat het een waterreservoir heeft van 1 liter. Ondanks dat je hier een aantal koffies mee kan zetten, zal je het vaker moeten bijvullen.

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196 productspecificaties

 • Stille Nespresso machine
 • Instelbare koffiesterkte
 • Inclusief melkopschuimer
 • Modern zwart ontwerp
 • Relatief klein waterreservoir

Een koffiemachine die de derde plek als beste Nespresso machine heeft verdient, is de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W. Dit is een koffiemachine die volledig wit van kleur is. Het past perfect in een lichte en moderne keuken of bij iemand die houdt van minimalistische ontwerpen. Het koffiezetapparaat is makkelijk te bedienen met behulp van een touch bedieningsknoppen.

Met een melkreservoir van 1,5L voorkom je dat je iedere dag weer het reservoir moet bijvullen. Ook heeft het een handige setting waar het apparaat al het water gebruikt in het reservoir. Zo wordt er voorkomen dat de laatste milliliter niet iedere keer verspild wordt. In de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W zit een ingebouwd melkreservoir waarmee je met behulp van één knop de melk voorbereid voor jouw cappuccino of latte.

De’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W productspecificaties

 • Geschikt voor alle kopjes
 • Modern, minimalistisch ontwerp
 • Ingebouwd melkreservoir
 • Kwalitatieve bedieningsknoppen
 • Melkreservoir per keer vullen/legen

De Nespresso – Magimix – Inissia staat bekend om zijn compacte formaat en stoere uitstraling. Met een snelle opwarmingstijd kan je met behulp van de Nespresso – Magimix – Inissia – Zwart zo snel mogelijk genieten van jouw koffie in de ochtend. De machine heeft ook een handige automatische uit-kant. Dit betekent dat zelfs wanneer je per ongeluk de machine bent vergeten uit te zetten voordat jij uit huis gaat, de machine zichzelf zal uitschakelen. Met een 19 bar druksysteem heb je ook de zekerheid dat alle koffies onder genoeg druk worden gezet.

Let er op dat de Nespresso – Magimix – Inissia – niet voorzien is van een melkschuimer. Dit is uiteraard wel mogelijk om er los bij te bestellen wanneer jij graag tussendoor geniet van een lekkere cappuccino.

Nespresso – Magimix – Inissia productspecificaties

 • Stoer en compact ontwerp
 • Warmt snel op
 • Voorzien van 19 bar druksysteem
 • Voorzien van automatische uitschakeling
 • Niet voorzien van een melkschuimer

Ondanks dat de Krups Nespresso Pixie XN304T een uitstekende koffiemachine is, heeft hij de vijfde plaats als beste Nespresso machine ook deels te danken aan zijn looks. Deze titanium uitvoering ziet er stoer en stevig uit, maar naast zijn uiterlijk, werkt de Krups Nespresso Pixie XN304T ook uitstekend. Deze koffiemachine maakt gebruik van een 19 bar druksysteem, wat zorgt voor een uitstekend aroma in jouw koffie. Ook warmt het snel op. Mocht jij in de ochtend een beetje haast hebben, dan is er met behulp van deze Nespresso machine altijd nog tijd voor jouw bakje koffie.

 • Snelle opwarmtijd
 • 19 Bar druksysteem
 • Stoer ontwerp
 • Schakelt zichzelf uit na 9 minuten
 • Geen melkopschuimer

Concluderend: De Beste Nespresso machine

Zoals je in onze lijst kunt zien, zijn er meer dan genoeg kwalitatieve kandidaten te vinden wanneer jij op zoek bent naar de beste Nespresso machine. Stuk voor stuk zijn ze in staat om heerlijke kopjes koffie te maken voor jezelf of voor jouw vrienden en familie die op bezoek komen. Daarnaast hebben ze allemaal een uniek ontwerp. Zo vind je altijd de juiste fit voor jouw keuken of kantoor. Ondanks dat onze top 5 allemaal van hoge kwaliteit is, springt de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS er volgens ons bovenuit.

Beste Nespresso machine met melkfunctie

Mocht jij een enorme favoriet zijn van een cappuccino of latte macchiato, dan willen we je graag nog een laatste optie voor de beste Nespresso machine aanbieden. We hebben het over de Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B. Deze koffiemachine wordt geleverd met een handige melkopschuimer die los zit van het koffiezetapparaat. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je deze uit het zicht wilt houden of juist mooi bij jouw koffiezetapparaat wilt zetten.

De Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B staat ook bekend om zijn geluidloze functie. Met slechts 58 decibel kan hij al een heerlijk bakje koffie maken voor jou.

Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B productspecificaties

 • Zeer geluidloos
 • Inclusief melkopschuimer
 • Klein waterreservoir (1L)

Veel gestelde vragen over Nespresso machines

Het verschil tussen Magimix en Nespresso is uiteindelijk puur dat het twee verschillende merken zijn. Nespresso is het officiële merk van de Nespresso cups. Door de populariteit van de Nespresso cups, zijn er verschillende merken begonnen met het ontwikkelen van koffiezetapparaten waar de Nespresso cups in passen. Magimix is een van deze merken.

De Nespresso Creatista Pro is een van de stilste Nespresso machines. Met slecht 55 decibel, maakt deze machine vrijwel geen geluid tijdens het maken van de koffie. Met 58 decibel werkt de Krups Nespresso CitiZ & Milk XN760B ook erg stil.

Wij raden aan om een Nespresso machine ongeveer een keer in de drie maanden door te spoelen. Het liefst gebruik je hier een ontkalkingsmiddel voor. Sommige machines geven met behulp van een klein lampje aan wanneer het tijd is voor een doorspoelbeurt. Dit gebeurt normaal na zo’n 400 kopjes koffie.

Uiteraard hangt de levensduur van een Nespresso machine deels af van hoe goed jij er voor zorgt en hoeveel de machine wordt gebruikt. Een schatting van een levensduur tussen de 3 tot 6 jaar is daarom zo accuraat mogelijk.

Waar kun je de beste Nespresso machine kopen?