Beste elektrische tandsteen verwijderaar

Ken jij de voordelen van de beste elektrische tandsteen verwijderaar al? Als je op zoek bent naar een middel om tandsteen mee te verwijderen, dan biedt dit elektrische apparaatje absoluut uitkomst. Elektrische tandsteen verwijderaars zijn een super gemakkelijke en effectieve manier om tandplak op efficiënte wijze te verwijderen. Ben je geen fan van de traditionele tandenstoker? Wil je je mondhygiëne een extra boost geven? Dan is de beste tandsteenverwijderaar iets voor jou het antwoord. Natuurlijk zijn niet alle verwijderaars van tandsteen even goed. Ook zal het van gebruiker tot gebruiker verschillen aan welk apparaat deze de voorkeur geeft. Wij raden in ieder geval aan: kies een tandsteen verwijderaar die goed aangeschreven staat. De kans is groot dat je het probleem hier effectief mee aanpakt.

Tandplak aanpakken gebeurt ook bij de tandarts. Maar ja, dat is maar eens in het halfjaar. Plus, iedereen die het ooit heeft meegemaakt weet dat het verwijderen van tandsteen bij de tandarts geen pretje is. Wij geloven in van je eigen kracht uitgaan. Voor dit review hebben we tal van tandsteen verwijderaars getest en zoveel mogelijk elektrische tandsteen verwijderaar ervaringen opgedaan. We hebben reviews van gebruikers op verschillende platforms gecheckt en delen hier uitsluitend de tandsteen verwijderaars die het beste uit de test komen.

DEN-T® PRO U500: De beste elektrische tandsteen verwijderaar

De DEN-T® PRO U500 is wat ons betreft de aller beste elektrische tandsteen verwijderaar. Waar hem dat in zit? Dit magische apparaatje zorgt ervoor dat je thuis nauwkeurig en heel eenvoudig je tanden grondig kunt verzorgen. Het motto is niet voor niets dat zelfvertrouwen bij een mooie glimlach begint. Deze tandsteen verwijderaar is onder meer uitgerust met een speciale functie waardoor hij niet werpt op oppervlakken met een zachte structuur. Dat houdt in dat je niet per ongeluk je tandvlees kunt beschadigen. Hij is ideaal voor maandelijks of wekelijks thuisgebruik, maakt gebruik van sterke ultrasonische vibraties en is volledig waterdicht.

DEN-T® PRO U500 productspecificaties

Meer over DEN-T® PRO U500

 • Het tandvlees blijft beschermt
 • Meerdere kopstukken en schoonmaakstanden
 • Voorzien van geheugenfunctie
 • Met ingebouwde LED lamp
 • Niet geschikt voor een kunstgebit

Onze Top 5 beste hooikoorts pillen en tabletten

Overige elektrische tandsteen verwijderaars uitgelicht

Hieronder bespreken we onze nummers 2 t/m 5 uit de test.

De iSmile® – ISM-2199 is ook ideaal voor het verwijderen van tandsteen en het voorkomen van tandplakvorming. Deze beste tandsteen verwijderaar geeft je een extra boost die je tandenborstel je simpelweg niet kan beloven. Verwijderen van tandsteen met de iSmile® – ISM-2199 is vele malen prettiger dan dit bij de tandarts laten doen. De professionele behandeling, op basis van supersonische en grondige triltechniek, heb je nu in huis. Geniet onder meer van het gemak van verschillende kopstukken, geschikt voor verschillende oppervlakken. Daar komt bij dat het design uitermate gebruiksvriendelijk is, wat leidt tot prettig gebruik.

iSmile® – ISM-2199 productspecificaties

 • Meerdere kopstukken
 • Handig ingebouwd LED lampje
 • IPX6 waterdicht ontwerp
 • Inclusief RVS tandartskit voor volledige mondhygiëne
 • USB oplaadbaar
 • Wat aan de dure kant

De Bluemay tandsteen verwijderaar is een zeer deugdelijk apparaatje dat het verwijderen van tandsteen een fluitje van een cent maakt. Hij zorgt voor een snellere, maar ook veel grondigere reiniging dan een standaard flosser. Op termijn maak je je tandvlees er stukken gezonder mee. Tandplak is iets wat altijd voor blijft komen in je mond – tandsteen iets dat je altijd zult moeten blijven bestrijden. Dat kun je dus maar het beste doen met een apparaat dat echt van wanten weet. De Bluemay tandsteen verwijderaar reinigt grondig en geeft je gebit dagelijks een prettig schoon gevoel. Het gebruik is eenvoudig: de aanpak wijst zichzelf uit.

Bluemay tandsteen verwijderaar productspecificaties

 • Zorgt voor grondige reiniging
 • Ideaal voor gevoelige tanden
 • 1 jaar fabrieksgarantie
 • 1 jaar fabrieksgarantie
 • Lange accuduur
 • Makkelijk te bedienen
 • Opzetstukken willen nog weleens loslaten
 • Geen krachtige batterij

V-Goods heeft het streven de meest zelfverzekerde versie van jou tot bloei te laten komen. Deze elektrische tandsteen verwijderaar gaat je daar een handje bij helpen. Hij verwijdert zowel overtollig tandplak als tandsteen. Je gebruikt hem eenvoudig van huis uit en wanneer het jou uitkomt. Daarbij heeft hij een moderne uitstraling en zorgt hij voor een sublieme afwerking. Je kunt onder meer kiezen uit vijf verschillende standen – zo is er een stand voor elk soort tand en elke hoek waaronder je het apparaat gebruikt. Je bespaart op de lange termijn kosten bij de mondhygiënist en reinigt je gebit op effectieve wijze. De supersonische triltechniek maakt maar liefst 21.000 slagen per minuut en verwijdert tandplak grondig

V-Goods tandsteen verwijderaar productspecificaties

 • Inclusief tandarts set en 3 verschillende opzetstukken
 • Kies uit 5 verschillende standen
 • Compact, lichtgewicht vormgegeven
 • 100% klanttevredenheidsgarantie
 • Met USB lader
 • Geen Nederlandstalige handleiding
 • Niet iedereen vindt de polijstknop even prettig

De elektrische tandsteen verwijderaar Whitee geeft je een langdurig schoon gevoel en dat volledig pijnvrij. Laat zonder stress bij de tandarts je gezonde glimlach terugkeren naar je gezicht. Tandplak wordt grondig aangepakt en hard geworden tandsteen op subtiele wijze verwijderd. Met behulp van de meegeleverde mondspiegel weet je precies onder welke hoek je het apparaat gebruiken moet. Ook is er een tandartshaakje meegeleverd waarmee je pijnvrij aanslag achter en tussen je tanden kunt verwijderen. Kies uit verschillende standen schoonmaak.

Whitee tandsteen verwijderaar productspecificaties

 • Voor pijnloos gebruik
 • Ook geschikt bij gevoelig tandvlees
 • Gemaakt van roestvrij, hygiënisch staal
 • 5 Snelheden
 • 100% waterdicht
 • Makkelijk oplaadbaar
 • Niet iedereen vindt het vibrerende haakje even prettig
 • Meer voor onderhoud, dan verwijderen bestaand tandsteen

Elektrische tandsteen verwijderaars: in conclusie

Elektrische tandsteen verwijderaars zijn er in veel verschillende varianten. Op het eerste gezicht lijken ze sterk op elkaar, dus wij adviseren je in ieder goed de productspecificaties te lezen. Verder is het belangrijk dat je goed de gebruikersreviews erop nagaat. Gebruikers die het product eerder hebben aangeschaft, weten precies wat er wel en niet deugt: ze helpen je het kaf van het koren te scheiden. Zo vind je de elektrische tandsteen verwijderaar die naadloos aansluit aan jouw behoeften. Bovenal is het belangrijk dat de beste elektrische tandsteen verwijderaar pijnvrij te gebruiken is en je tanden, plus tandvlees niet beschadigt.

Bovendien raden we je aan regelmatig bij tandarts en/of mondhygiënist op controle te komen. Zelfs met het beste apparaat ben je niet in staat je gebit te reinigen op dezelfde grondige wijze als een professional. De beste elektrische tandsteen verwijderaar gaat je helpen met het minimaliseren van tandsteen, waardoor je op de lange termijn ernstige klachten vermijdt.

Testuitslag van de DEN-T PRO U500

Om terug te komen op onze onbetwiste nummer één tandsteen verwijderaar: de DEN-T PRO U500 bespreken we hier in meer detail. Wist je dat deze excellente tandsteen verwijderaar bijvoorbeeld inclusief bijgeleverd moersleuteltje komt? Je kunt het apparaat hierop testen om precies te ontdekken hoe het werkt. We hebben je al verteld dat het apparaat een superhandige ingebouwde functie heeft om schade aan je tandvlees te voorkomen. Zodra de verwijderaar met zachtere structuur in contact komt, zal het mechanisme uitvallen. Het werkt ongeveer hetzelfde als een chirurgisch mes dat door gips snijdt, maar niet in de huid.

De DEN-T® PRO U500 Elektrische Sonische Tandsteen verwijderaar is een zeer vernuftig apparaat dat over tal van voordelen beschikt. Zo produceert hij de hoogst mogelijke aantallen ultrasonische vibraties per minuut voor grondige reiniging, kun je uit meerdere opzetkoppen en vijf verschillende schoonmaakstanden kiezen. Er is een Ledlamp ingebouwd, zodat je precies ziet waar je mee bezig bent en dankzij de geheugenfunctie is de behandeling altijd op maat.

De DEN-T® PRO U500 Elektrische Sonische Tandsteen verwijderaar is niet alleen geschikt voor tanden, maar ook voor tandbruggen van versmolten metaal en porselein. Zoals gezegd, mag je hem niet voor kunstgebitten gebruiken. Dankzij de optimale technologie, vormgeving en het grootst mogelijke gebruiksgemak kun je nagenoeg hetzelfde resultaat behalen als bij de mondhygiënist. Tip: gebruik je hem voor het eerst? Kies dan de zachte of extra zachte stand. Zo kun je wennen aan het gevoel en voorzichtig de buitenste laag tandplak weghalen.

De DEN-T® PRO U500 is USB-oplaadbaar (van 0 tot 100% duurt ongeveer 2 uur). Hij is gemaakt van ABS-kunststof, wordt geleverd met oplaadkabel, spiegeltje, handleiding en 3 reinigingstips. Je vindt alles wat je nodig hebt om er direct en foutloos mee aan de slag te gaan.

DEN-T® PRO U500 productspecificaties

Veelgestelde vragen over elektrische tandsteen verwijderaars

Er bestaat een subtiel verschil tussen tandplak en tandsteen. Tandplak is een van nature aanwezig mengsel in de mond, dat grotendeels (voor 80%) uit mondeigen bacteriën bestaat, in combinatie met speekselstoffen en voedselresten. De tandplak is zacht en komt als laagje op de (onderzijde van je) tanden te liggen. Tandplak heeft iedereen. Belangrijk is het deze tandplak te verwijderen voor hij uithardt tot tandsteen. Dit is veel lastiger te verwijderen.

De beste tandsteen verwijderaar uit onze test is de DEN-T® PRO U500. Een goede tandsteen verwijderaar werkt elektrisch, beschadigt de tanden en het tandvlees niet en heeft een heldere handleiding. Het apparaat beschikt over verschillende opzetstukken en meerdere standen. Je tanden zijn immers verschillend van vorm. Ook zal de mate van tandplak of tandsteen verschillen. In de regel zijn elektrische tandsteen verwijderaars beter dan de handmatige varianten. Belangrijke randzaken om op te letten zijn de kosten, de batterij indicator, de oplaadtijd en eventuele snel laden functie, plus de eventuele garantie op het apparaat.

De allerbeste methode om tandsteen te verwijderen, is via de specialist: mondhygiënist of tandarts. Maar daar ga je in principe maar tweemaal per jaar naar toe. In de tussentijd pak je tandplak en tandsteen gewoon zelf aan met behulp van de beste elektrische tandsteen verwijderaar. Tussentijds reinigigen zorgt voor minder ongemak bij de tandarts en lagere behandelkosten. Door je gebit beter schoon te houden, voorkom je op de lange termijn (ernstige) gebitsklachten als tandvleesontsteking en gaatjes, die ook weer behandeld moeten worden.

Dit doe je uiteraard met de beste elektrische tandsteen verwijderaar. In dit artikel hebben we de beste 5 elektrische apparaten voor het verwijderen van tandsteen met je gedeeld. Voorkomen is nog beter dan bestrijden. Voorkomen dat tandplak uithardt tot tandsteen doe je door dagelijks goed je tanden te poetsen, mondwater te gebruiken en uitgebreid te flossen.

Als je je tandplak niet op tijd verwijdert, zal het uitharden tot tandsteen. Omdat tandsteen bacteriën, maar ook etensresten bevat, zal je glazuur hier op termijn door aangetast worden. Door tandsteen niet te verwijderen, hecht nieuw tandplak weer makkelijker aan je gebit. Na verloop van tijd zal dit alleen leiden tot slechte adem, maar ook tandvleesontsteking en zelfs gaatjes.

Waar kun je de beste elektrische tandsteen verwijderaars kopen?