Sonos Beam Gen2 Zwart

549,00

Alle soundbars van Sonos zijn elegant, maar deze Sonos Beam brengt het naar een geheel ander niveau. Naast dat deze soundbar er prachtig uitziet, is het ook nog eens heel makkelijk te installeren. In bijna elk opzicht is dit product slimmer en dat is maar goed ook met allerlei verschillende componenten. De Sonos Beam Gen2 is een relatief kleine soundbar variant. Ondanks dat het formaat heel klein is, biedt het nog steeds alle functionaliteiten van een gewone soundbar zoals Amazon Alexa en Dolby Atmos. Door de Dolby Atmos technologie ervaar je de echte bioscoopervaring.

De Sonos Beam Gen2 is de tweede generatie van de Beam soundbars. Deze soundbar met subwoofer beschikt over de Dolby Atmos technologie en dat betekent dat het het geluid weerkaatst van het plafond naar de luisterpositie. Door het gebruik van deze speciale technologie lijkt het geluid van meerdere kanten te komen. Heb je een iOS apparaat, dan stel je het geluid van de soundbar in met TruePlay. Geen iOS toestel, maar je vriendin of vriend wel? Dan kun je zijn of haar apparaat gebruiken en stel je TruePlay eenmalig in op de soundbar. De Beam is makkelijk toe te voegen aan je Sonos multiroom systeem via de app. Zo speel je muziek af door de hele woning. In iedere kamer kun je hetzelfde nummer luisteren of in elke ruimte andere muziek.

Wat een voordeel is van deze beste soundbar 2023 is dat het heel makkelijk is te installeren. In bijna elk opzicht is de Sonos Beam Gen2 slimmer dan andere soundbars. Dit is een goede zaak wanneer je met meerdere componenten te maken hebt. Dat geldt met name binnen een surround sound scenario en multiroom audiosysteemopstelling. Al met al biedt Sonos met deze soundbar een geweldig product aan en haal je hoogwaardige kwaliteit geluid in huis.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact