OTWOO Classic Lash Curler – Wimperkruller

14,99

De OTWOO wimperkruller is met zorg ontworpen om alle wimpers te bereiken en ze perfect te krullen. Deze kruller heeft een extra brede ronding die geschikt is voor alle oogtypes en moeiteloos elke wimper bereikt. De OTWOO Classic Lash Curler is veilig voor je wimpers dankzij het beschermende, flexibele siliconen rubber, dat mild genoeg is om het trekken van wimpers te voorkomen.

Deze wimperkruller is uitgerust met een ergonomisch handvat voor een stabiele grip, wat helpt bij het vormen van je wimpers en ze een natuurlijke krul te geven. Hoewel het gebruik van wimperkrullers enige oefening kan vereisen, is het resultaat absoluut de moeite waard. Volg eenvoudig de instructies en pas op dat je niet te hard drukt. Het wordt aangeraden om eerst je basis make-up, zoals foundation en blush, aan te brengen.

Met zijn zwarte kleur en gewicht van 38g, past deze wimperkruller comfortabel in je hand. De verpakking is compact met een lengte van 105 mm, breedte van 58 mm, en hoogte van 40 mm. Hoewel deze wimperkruller niet verwarmd is, levert hij toch indrukwekkende resultaten voor gekrulde, volumineuze wimpers.

Kleur

zwart

Gewicht (g)

38

Verpakking hoogte (mm)

40

Verpakking lengte (mm)

105

Verpakking breedte (mm)

58

Verwarmd

Nee

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact