HG Duo Ontstopper – 1000ml

Wat ons betreft is de HG Duo Ontstopper de allerbeste gootsteen ontstopper voor de afvoer.

15,39

De HG Duo Ontstopper is speciaal voor hardnekkige verstoppingen ontwikkeld. Hij verwijdert elke vorm van vet- en etensrest. Hetzelfde geldt voor haar, zeepresten, tandpasta en huidvetten. Kortom: de HG Duo Ontstopper is niet alleen geschikt voor de wasbak, maar ook voor het toilet. HG Duo Ontstopper is gebaseerd op een dubbele componenten technologie voor het doelgericht verwijderen van ontstoppingen. Daarbij is hij volledig gebruiksklaar: eerst verdunnen is niet nodig. Je brengt HG Duo Ontstopper Afvoer aan, laat het 1 uur lang goed inwerken en spoel dan na.

Zoals gezegd, is HG Duo Ontstopper Afvoer onze nummer één keuze op het gebied van afvoer ontstoppen. Deze HG ontstopper is extreem krachtig en bestaat uit twee delen die je met elkaar moet mengen voor je het in de afvoer/leidingen giet. De unieke combinatie sterke schoonmaakmiddelen zorgt voor een chemische reactie waardoor zelfs hardnekkige verstoppingen het loodje leggen. Je gebruikt HG Duo Ontstopper Afvoer voor verstoppingen veroorzaakt door organische resten en door bijvoorbeeld vet- en etensresten. Bovendien geniet je bij HG van een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Doet het middel niet wat het belooft – is de verstopping niet opgelost? – dan krijg je het volledige bedrag van de aankoop van HG terug.

HG Duo Ontstopper afvoer is geschikt voor de wasbak, het doucheputje en het toilet. Zo dringt het mengsel moeiteloos stilstaand water binnen en zul je de eerste effecten al na een paar minuten merken. Je hoeft het mengsel niet eerst te verdunnen, maar kunt het gewoon direct toepassen. Nas het één uur goed te hebben laten inwerken, is de verstopping verleden tijd en dien je de afvoer na te spoelen met goed heet (maar niet kokend) water.

HG is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige producten levert voor keuken, badkamer en sanitair. Niet voor niets is de slogan “doet wat het belooft”. HG Duo Ontstopper Afvoer is eenvoudig in gebruik en altijd scherp geprijsd. Er zijn weliswaar goedkopere alternatieven te vinden, maar die blijken in praktijk minder geschikt voor de écht grondige verstoppingen.

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Gevarenaanduiding (H-zinnen)

H314:Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel, H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel

Gewicht (g)

1500

Inhoud (ml)

1000

Percentage Waterstofperoxide (H2O2)

0 %

Percentage Zwavelzuur (H2SO4)

0 %

Signaalwoord

Gevaar

Verpakking breedte (mm)

135

Verpakking hoogte (mm)

211

Verpakking lengte (mm)

68

Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P301+P330+P331:Na inslikken: de mond spoelen — GEEN braken opwekken, P301+P312:Na inslikken: bij onwel voelen een Antigifcentrum of een arts raadplegen, P301+P310:Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen, P330:De mond spoelen., P331:GEEN braken opwekken, P303+P361+P353:Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken – huid met water afspoelen/afdouchen, P361:Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken., P361+P364:Take off immediately all contaminated clothing and wash it before reuse., P353:Huid met water afspoelen, afdouchen., P351:Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten., P338:Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen., P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen, P313:Een arts raadplegen., P501:De inhoud en, verpakking verwerken volgens de plaatselijke, regionale, nationale, internationale voorschriften

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact