Beste Digitale Fotolijst (2024)

Ben jij op zoek naar de beste digitale fotolijst voor in huis? Het voordeel van een digitale fotolijst is dat je al jouw favoriete momenten kan weergeven in jouw huis. Hoe we vroeger foto’s maakten met een analoge camera om ze vervolgens uit te printen en in een fotoboek te plakken, wordt vandaag de dag alles digitaal gedaan. We leggen indrukwekkende en mooie momenten vast via de camera van onze telefoon. Met behulp van de digitale fotolijst hoef jij je geen zorgen meer te maken over extra werk om deze mooie momenten uit te printen. Met een digitale fotolijst stuur je namelijk jouw favoriete foto’s simpelweg via jouw telefoon door naar het fotolijstje.

Het is een mooie uitvinding die niet meer mag ontbreken in jouw huiskamer. De digitale fotolijst werkt met wifi. Doordat het een digitaal apparaat is, is het belangrijk dat je goed onderzoek doet naar welke het beste werkt en welke de hoogste kwaliteit heeft voor de beste prijs. Ondanks dat alle digitale fotolijstjes van de buitenkant allemaal hetzelfde lijken, zijn er daadwerkelijk grote verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het scherm, de kleuren, de snelheid en het systeem waarmee je de foto’s naar het fotolijstje stuurt. Ben jij op zoek naar een digitale fotolijst met de frame app of wil jij simpelweg weten wat de beste digitale fotolijst van dit jaar is? Dan lees je dit artikel snel verder.

Beste keuze digitale fotolijst: Dever Digitale Fotolijst 10.1 Inch

De Denver Digitale Fotolijst heeft volgens ons de titel beste digitale fotolijst verdient. Dat is met een reden. De Denver fotolijst werkt namelijk met een glazen display. Dit betekent dat de foto’s en video’s in zowel kwaliteit als kleur veel beter tot hun recht komen op het fotoscherm. Deze beste digitale fotolijst heeft een scherm van 10.1” en is voorzien van een touchscreen. 

Een ander groot voordeel is dat je het met de handige Frameo app kunt gebruiken. Deze app staat algemeen bekend als de meest gebruiksvriendelijke app om foto’s en video’s te synchroniseren met een digitale fotolijst. Een ander leuk weetje is dat, wanneer deze digitale fotolijst is geïnstalleerd, jij vanaf iedere locatie foto’s of video’s kan sturen. Ben je een weekendje weg voor werk? Dan kan je jouw gezin thuis blij maken met een leuke update van de verbluffende zonsondergang.

De Denver Digitale Fotolijst onderscheidt zichzelf van de rest dankzij zijn uitgebreide lijst aan features. Los van het feit dat de Denver een geweldige beeldschermkwaliteit is en makkelijk te besturen is, heb je hier ook de mogelijkheid om jouw fotolijstje te personaliseren. De handige timer zorgt er bijvoorbeeld voor dat je het fotolijstje in de nacht tijdelijk uitzet. Zo voorkom je dat hij meer energie verspild dan nodig is. Is iedereen overdag buitenshuis aan het werk? Dan kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om tussen 9 t/m 5 het fotolijstje uit te zetten. Deze beste digitale fotolijst is verkrijgbaar in een zwarte, witte of houten fotolijst.

Dever Digitale Fotolijst 10.1 Inch productspecificaties

 • Hoge beeldkwaliteit
 • Volledig aanpasbaar
 • Frameo app ondersteuning
 • Touchscreen
 • Timer functie

Top 5 Beste Digitale Fotolijsten

Overige Top 2 t/m 5 Digitale Fotolijsten

Uiteraard is de Denver fotolijst niet de enige beste digitale fotolijst. Ondanks dat deze volgens ons de nummer #1 zeker verdient heeft, zijn er op de markt nog veel andere mooie modellen te vinden die bijna net zo goed functioneren. Graag nemen we je mee door onze top 2 tot en met 5 beste digitale fotolijstjes.

De Pora&Co Digitale Fotolijst is volgens ons een plek op de beste digitale fotolijst ranking verdient. Deze fotolijst is voorzien van een 10.1 inch beeldscherm en heeft een touchscreen waarmee het handig te bedienen is. De fotolijst werkt met behulp van WiFi en door middel van de handige Frameo app kan jij de foto’s naar het fotolijstje versturen. Het leuke van de Pora&Co digitale fotolijst is dat deze verkrijgbaar is in verschillende ontwerpen.

Ondanks dat de binnenkant van deze digitale fotolijst bij alle modellen hetzelfde is, heb je de keuze uit verschillende soorten fotolijstjes. Zo kan je kiezen voor een fotolijstje dat echt bij jouw interieur past. Je hoeft ook geen expert te zijn op het gebied van digitale producten om gebruik te maken van deze digitale fotolijst. Zowel het systeem van Pora&Co als van Frameo is erg intuïtief in gebruik.

Pora&Co Digitale Fotolijst productspecificaties

 • Goede beeldkwaliteit
 • Erg gebruiksvriendelijk
 • Frameo app compatibel
 • Keuze uit verschillende fotolijstjes
 • Niet draadloos

Een andere beste digitale fotolijst, is de Qumax Digitale fotolijst. Dit lijstje is voorzien van een 10.1 inch scherm met een touchscreen en hd-resolutie van 1280×800. Dit digitale fotolijstje is handig in gebruik en zal al jouw bijzondere momenten op hoge kwaliteit weergeven. Het fotolijstje is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. 

Met behulp van de handige frameo app stuur jij jouw gewenste foto’s naar het lijstje toe. Zolang de Qumax verbonden is met WiFi, kun jij van overal ter wereld nieuwe foto’s toevoegen aan de lijst. Dit is vooral leuk voor wanneer je op vakantie bent. Bij terugkomst wordt je meteen herinnerd aan alle mooie vakantiemomenten die je hebt gehad dankzij de Qumax digitale fotolijst.

Qumax Digitale Fotolijst productspecificaties

 • Frameo app verbinding
 • Hoge kwaliteit scherm
 • Touchscreen bediening
 • Verticaal/horizontaal plaatsbaar
 • WiFi vereist om foto’s te delen

De Kiki&Co digitale fotolijst heeft volgens ons de nummer #4 in onze lijst van beste digitale fotolijst verdient. Deze fotolijst werkt met een hoog kwaliteit beeldscherm, is voorzien van een touchscreen en werkt met de Frameo app. Daarnaast heb je bij dit fotolijstje ook de keuze uit verschillende soorten lijstjes. Kies bijvoorbeeld voor een strakke matzwarte look of juist voor een houtlook met zwart passe-partout. Dankzij deze mogelijkheden kan je het lijstje helemaal laten blenden met jouw interieur.

 • Verkrijgbaar in verschillende stijlen
 • Handig touchscreen
 • Werkt met de Frameo app
 • Fit into frame functie
 • Minder helder scherm

De Zedar Digitale Fotolijst heeft de vijfde plek in de lijst van beste digitale fotolijst verdient. Dit lijstje werkt met behulp van WiFi. Zodra je hem hebt verbonden met de wifi en jouw telefoon, kan je de foto’s naar het fotolijstje sturen. Met behulp van de handige Frameo app selecteer je jouw foto’s en voeg je zelfs korte beschrijvingen toe. 

Vanaf alle plekken van de wereld heb jij de mogelijkheid om vervolgens foto’s toe te voegen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw ouders op de hoogte houden van mooie momenten terwijl jij in Azië aan het backpacken bent. De Zedar Digitale fotolijst heeft een 10.1 inch scherm en een 1280×800 full hd-resolutie.

Zedar Digitale Fotolijst productspecificaties

 • Frameo app foto’s
 • Touchscreen
 • Mooie beeldkwaliteit
 • Alleen verkrijgbaar met een zwarte omranding

Concluderend: De Beste Digitale Fotolijst

Ondanks dat alle 5 de digitale fotolijstjes terecht een plek hebben verdient in deze lijst, komt de Denver fotolijst toch uit als de beste digitale fotolijst. In ons onderzoek hebben we iedere fotolijst zo uitgebreid mogelijk getest. Hierdoor hebben we niet alleen rekening gehouden met de standaard kwaliteitspunten, waaronder beeldscherm kwaliteit, gebruiksgemak en prijs. Alle 5 de digitale fotolijstjes scoorden hoog op onze criteria, maar de Denver Digitale fotolijst sprong er toch iedere keer iets bovenuit.

Veel gestelde vragen over Digitale Fotolijsten

Een digitale fotolijst heeft inderdaad WiFi nodig. Dit komt doordat er met behulp van de WiFi nieuwe foto’s kunnen worden toegevoegd. De foto’s worden met behulp van de WiFi gedownload en weergegeven in de hoogste kwaliteit.

Een digitale fotolijst geeft met behulp van WiFi foto’s weer die je via jouw telefoon of tablet naar de fotolijsten hebt gestuurd. Zodra jij de beste digitale fotolijst hebt verbonden met jouw telefoon, kan je via een handige app foto’s selecteren en opsturen naar het fotolijstje. Deze worden vervolgens door het fotolijstje gedownload en weergegeven met behulp van de internet connectie.

Dat hangt af van het geheugen van de digitale fotolijst. Veel fotolijstjes maken gebruik met een standaard geheugen van 16 GB. Dit is vervolgens met behulp van een sd kaartje uit te breiden.

Frameo is een app die zorgt voor de connectie tussen jouw fotogalerij en het digitale fotolijstje. De app is te downloaden op jouw telefoon. In de app selecteer je welke foto’s of video’s je graag wilt doorsturen naar de fotolijst. Ook kan je op deze app nog een bijschrift toevoegen. Vervolgens wordt deze selectie aan foto’s weergegeven op het fotolijstje.

Waar kun je de beste Digitale Fotolijst kopen?