Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups

51,29

Wat ons betreft zijn de beste Nespresso cups van Douwe Egberts. Waarom hebben wij gekozen voor dit oerdegelijke Nederlandse koffiemerk? Omdat als je voor deze koffiecups kiest, je kiest voor een heerlijke karaktervolle melange. Je proeft de pittige, kruidige en intense tonen. Iets wat je van een goede Nespresso cup mag verwachten. Daarnaast is deze koffiecup van Douwe Egberts UTZ gecertificeerd. Met deze Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups kun je niet verkeerd gaan en drink je een geweldig kopje Nespresso. Voor ons is het heel duidelijk waarom deze koffiecup de nummer één is.

Douwe Egberts is een van de bekendste Nederlandse koffiemerken en heeft een groot assortiment aan allerlei koffieproducten. Waaronder dus deze geweldige Lungo Original Koffiecups. Deze Nespresso cups zijn zo gemaakt dat je op een hele snelle en makkelijke manier koffie kan klaarmaken.

De Lungo melange van deze Douwe Egberts koffiecups bestaat uit een combinatie van intense Robusta koffiebonen en kwalitatieve Arabicabonen. Door deze twee soorten koffiebonen met elkaar te combineren krijg je een ronde smaak en een fris karakter. Daarnaast heeft deze koffie een milde afdronk. Voor ons is het duidelijk dat dit de beste Nespresso cups van dit moment zijn. Het heeft alles wat je van kwalitatief goede koffie mag verwachten en meer dan dat. Twijfel je over welke koffiecups je precies moet kopen voor je Nespresso koffiemachine, dan maak je een uitstekende keuze met deze Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups.

De smaakintensiteit van Douwe Egberts Lungo Original Koffiecups is een 06. Dat maakt het ideaal geschikt voor de pure koffieliefhebbers. Daarnaast komt de koffie van een UTZ gecertificeerde koffieplantage, wat de duurzaamheid ten goede komt. Douwe Egberts vindt duurzaamheid en milieu belangrijk, vandaar dat de koffie op een duurzame manier wordt verkregen. Je kunt deze koffiecups gebruiken in alle Nespresso koffiemachines.

Ingrediënten

Koffie

Allergeneninformatie

Koffie

Aantal artikelen in verpakking

200 stuk(s)

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Koel en droog bewaren.

Fabrikant Naam

Fabrikant Adres

Postbus 1753, 1000 BT Amsterdam

Voedingswaarde

Voor informatie omtrent voedingswaarden, bekijk de daadwerkelijke productverpakking bij ontvangst.

Soort koffie

Cups

Compatibiliteit koffiezetapparaat

Compatibel met L’OR Barista, Compatibel met Nespresso

Soort koffiebonen

Blend Arabica/Robusta

Smaakintensiteit

6 – Regular

Branding

Medium gebrand

Koffie smaak

Aards

Geschikt voor soort koffie

Americano, Caffè choco, Caffè latte, Caffè lungo, Irish Coffee

Cafeïnevrij

N

Dieetvoorkeur

Niet van toepassing

Rainforest A Certified

N

UTZ gecertificeerd

Y

Nutri-Score

Geen Nutri-Score

Aantal koffieverpakkingen (cups)

200

Verpakkingsinhoud

10x 20 koffiecups

Proefpakket

Nee

Biologisch afbreekbaar

Nee

Gewicht (g)

1693

Verpakking lengte (mm)

360

Verpakking breedte (mm)

171

Verpakking hoogte (mm)

160

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact