DEN-T® PRO U500 – Elektrische Sonische Tandsteen Verwijderaar

De DEN-T® PRO U500 is wat ons betreft de aller beste elektrische tandsteen verwijderaar. Dit magische apparaatje zorgt ervoor dat je thuis nauwkeurig en heel eenvoudig je tanden grondig kunt verzorgen.

49,95

De DEN-T® PRO U500 is onder meer uitgerust met een speciale functie waardoor hij niet werpt op oppervlakken met een zachte structuur. Dat houdt in dat je niet per ongeluk je tandvlees kunt beschadigen. Zodra de verwijderaar met zachtere structuur in contact komt, zal het mechanisme uitvallen. Het werkt ongeveer hetzelfde als een chirurgisch mes dat door gips snijdt, maar niet in de huid. Hij is ideaal voor maandelijks of wekelijks thuisgebruik, maakt gebruik van sterke ultrasonische vibraties en is volledig waterdicht.

De DEN-T® PRO U500 Elektrische Sonische Tandsteen verwijderaar is een zeer vernuftig apparaat dat over tal van voordelen beschikt. Zo produceert hij de hoogst mogelijke aantallen ultrasonische vibraties per minuut voor grondige reiniging, kun je uit meerdere opzetkoppen en vijf verschillende schoonmaakstanden kiezen. Er is een Ledlamp ingebouwd, zodat je precies ziet waar je mee bezig bent en dankzij de geheugenfunctie is de behandeling altijd op maat.

De DEN-T® PRO U500 Elektrische Sonische Tandsteen verwijderaar is niet alleen geschikt voor tanden, maar ook voor tandbruggen van versmolten metaal en porselein. Je mag hem niet voor kunstgebitten gebruiken. Dankzij de optimale technologie, vormgeving en het grootst mogelijke gebruiksgemak kun je nagenoeg hetzelfde resultaat behalen als bij de mondhygiënist. Tip: gebruik je hem voor het eerst? Kies dan de zachte of extra zachte stand. Zo kun je wennen aan het gevoel en voorzichtig de buitenste laag tandplak weghalen.

De DEN-T® PRO U500 is USB-oplaadbaar (van 0 tot 100% duurt ongeveer 2 uur). Hij is gemaakt van ABS-kunststof, wordt geleverd met oplaadkabel, spiegeltje, handleiding en 3 reinigingstips. Je vindt alles wat je nodig hebt om er direct en foutloos mee aan de slag te gaan.

  • Het tandvlees blijft beschermt
  • Meerdere kopstukken en schoonmaakstanden
  • Voorzien van geheugenfunctie
  • Met ingebouwde LED lamp
Aantal meegeleverde borstels

2

Aantal meegeleverde handvaten

1

Aantal snelheden

5

Batterij indicator

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Bewegingen per minuut

2000000

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Volwassenen

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Geheugenfunctie

Ja

Geschikt voor melkgebit

Ja

Gewicht (g)

270

Hardheid

Hard

Inclusief flosapparaat

Nee

Kleur

Zwart

Operatie duur (minuut)

2

Oplaadtijd (uur)

4

Poetsdruksensor

Ja, met trilsensor

Poetstechniek

Sonisch: vibrerend

Reparatie type

Pick-up en return

Richtlijn of Verordening voor Product Certificering

Medical Device Regulation 2017/745 (MDR)

Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel

Klasse, a

Smart

Nee

Smartfuncties

Geen smartfuncties

Snel laden functionaliteit

Ja

Soort oplader

USB-lader

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Timer

Ja

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type timer

Na 2 minuten

Verpakking breedte (mm)

84

Verpakking hoogte (mm)

42

Verpakking lengte (mm)

244

Voedingstype

USB

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact