Weber Pulse 2000

De Weber Pulse 2000 + Hoes is een elektrische barbecue met bijpassende hoes waarbij je het garingsproces van 2 stukken vlees volgt via een bluetoothverbinding met de Weber app. De barbecue is namelijk voorzien van een iGrill met 2 sensoren.

1.029,00

De Weber Pulse 2000 Electrische barbecue is een mooi model voor binnen en voor buiten. Met deze BBQ van Weber weet je zeker dat je deze zomer gaat genieten met lekker eten. Een zomerdag is niet compleet zonder een goede BBQ. Dit model kun je makkelijk op een tafel of op een verhoging zetten. Deze BBQ is erg stabiel en biedt de perfecte kwaliteit. Door de handgrepen is het model nog makkelijker te gebruiken. Ook het verplaatsen van de BBQ wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Ook zit er een deksel op de BBQ waarmee je warmteverlies kunt voorkomen. Zoek jij de beste elektrische BBQ? Dan is dit zeker een model dat in de top vijf thuis hoort. De BBQ is snel opgewarmd zodat je ook snel en lekker kunt genieten van al het eten dat je op de barbecue legt. Niks is fijner dan lekker genieten en eten met je vrienden of familie. Je kunt er zeker van zijn dat de Weber Pulse 2000 je daarbij gaat helpen.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact