Jura S8 Dark Inox (EB)

1.649,00

De Jura S8 Dark Inox onderscheidt zich als onze topkeuze onder de volautomatische koffiemachines. Met het bijgeleverde JURA WiFi Connect bedien je deze koffiemachine gemakkelijk vanaf je smartphone of tablet. Of je nu houdt van espresso’s of melkspecialiteiten, met één druk op de knop zet je ze allebei, zelfs twee tegelijk. Het apparaat maakt gebruik van een melkslang die niet alleen melk kan opschuimen vanuit het reservoir, maar ook direct vanuit een melkpak. 

Met 12 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid, en temperatuur zelf instelt, biedt deze koffiemachine voor ieder wat wils. En met de Sweet Foam functie voeg je gemakkelijk siroop toe aan je melkspecialiteiten voor die extra speciale touch. Onderhoud is een fluitje van een cent dankzij het automatische ontkalkingsprogramma.

In de doos vind je alles wat je nodig hebt om direct te genieten van je perfecte kopje koffie: een handleiding, siroop accessoire, maatlepel, WiFi Connect, CLARIS Smart filter met houder, waterhardheid teststrips, melkslang met koppelstuk, container voor melksysteemreiniger, Mini-Tabs voor melksysteemreiniging, reinigingstabletten, een Machinepaspoort en een combi start-up kaart.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact