Rhino Horn – Neusspoeler

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 5 jaar. | Een verstopte neus

17,49

De Rhino neusspoeler is wat ons betreft een echte aanrader. Waar hem dat in zit? Deze neusspoeler helpt bij bijholteontsteking en een verstopte neus, bij een luchtwegallergie en uiteraard ook bij hooikoorts. Je kunt de Rhino neusspoeler eenvoudig toepassen voor het vrijmaken en kalmeren van een verstopte of geïrriteerde neus. Ook bij chronische ontsteking zorgt de Rhino Horn voor verlichting van klachten. Last van huisstofmijt? Met de Rhino Horn niet meer. Het spoelen van de neus is eenvoudig en gaat snel. Je maakt gebruik van een handige, meegeleverde doseerlepel voor zout en doorloopt vier eenvoudige stappen:

  1. Je voegt één doseerlepel zout zonder jodium in de Rhino Horn.
  2. Vervolgens vul je de Rhino Horn met kraanwater op lichaamstemperatuur (dit is om en nabij 37 graden Celsius) tot de hals. Gebruik schoon drinkwater. Is de Rhino Horn gevuld? Dek dan het kannetje met je handpalm af en schudt hem enkele malen. Hij is klaar voor gebruik.
  3. Je plaatst de Rhino Horn aan je neus. Buig je hoofd opzij en start met het minst verstopte neusgat. Door de opgebouwde druk gaat het spoelen vanzelf. Het zout gaat het ene neusgat in en het andere weer uit. Halverwege wissel je af en giet je de rest van de oplossing in je andere neusgat.
  4. Spoelen klaar? Droog of dep je neus dan met zakdoek of handdoek. Je kunt nu rustig één voor één je neusgaten spoelen. Je zult zien dat je neus vrij is en dat je weer vrij ademhalt.

Rhino Horn is een medisch hulpmiddel, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Hij biedt verlichting bij pollen- en stof allergieën, een verstopte neus, astma, ontstekingen, zwellingen op de slijmvliezen, snurken, taaislijmziekte en meer. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Gewicht (g)

Gebruiksaanwijzing

Neem gewoon keukenzout zonder jodium of kruiden, lost dat op in lauwwarm water in de Rhino Horn. Giet het water in het ene neusgat en laat het er door het andere uitlopen en omgekeerd. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking lengte (mm)

Verpakking breedte (mm)

Verpakkingsinhoud

1x blauwe neusspoeler 1x maatlepel

Aantal stuks in verpakking

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Contra indicaties (niet gebruiken bij)

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 5 jaar.

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Fabrikant Adres

,

Fabrikant Naam

Rhino Horn Benelux BV

Gebruik tijdens borstvoeding

Gebruik tijdens zwangerschap

Indicaties (Werkt tegen)

Medisch hulpmiddel

Minimum leeftijd

Speciaal voor kinderen

Taal handleiding

Type gezondheidsproduct

Type self care medicine

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (5) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact