Natterman Bronchicum Extra Sterk

Natterman Bronchicum Extra Sterk kan worden toegepast ter verlichting van droge hoestklachten. De toegevoegde codeïne heeft een hoestprikkeldempende werking, terwijl de kruidentincturen in de hoeststroop een verzachtende werking hebben.DoseringVolwassenen en kinderen vanaf

11,99

Natterman Bronchicum Extra Sterk is een uitstekend hoestmiddel dat snel verlichting biedt bij droge hoestklachten. Dankzij de codeïne heeft het middel een sterk hoestprikkeldempende werking. Natterman Bronchicum is verder verrijkt met kruiden incturen die een verzachtende werking hebben op de keel. Het middel is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen van 12 jaar en ouder. Per keer dien je 20 ml te slikken. Dit kan maximaal viermaal op een dag. Bij de verpakking is ook een handig maatbekertje met deelstrepen bijgesloten.

Bronchicum Extra Sterk is een krachtig, goed werkzaam product dat met de afbeelding overeenkomt en gemakkelijk in te nemen is. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Verder is deze beste slijmoplosser erg gebruiksvriendelijk, niet onsmakelijk en aan te raden aan familie en vrienden. Let wel op dat je het product niet langer gebruikt dan 14 dagen zonder eerst een arts te raadplegen. Bovendien is het middel minder geschikt als je veel slijm oplost.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact