Prevalin Allerstop 10mg Hooikoorts Tabletten

Prevalin Allerstop Hooikoorts Tabletten te gebruiken bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties. Voor de behandeling van seizoensgebonden allergische ontsteking van het neusslijmvlies en ontsteking van het oogbindvlies, niet-seizoengebonden allergische ontsteking

5,49

Je kunt Prevalin Allerstop hooikoorts tabletten bij hooikoorts, maar ook vergelijkbare klachten gebruiken. Dit beste medicijn tegen hooikoorts helpt uitstekend tegen allergische reacties. Je gebruikt de tabletten natuurlijk met name voor seizoensgebonden allergische ontstekingen in het oogbindvlies en neusslijmvlies.

In de meeste gevallen zul je met één tabletje in twee uur tijd van al je hooikoortsklachten verlost zijn. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar wordt éénmaal daags één tablet voorgeschreven. Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar wordt tweemaal daags een half tablet aangeraden, in de ochtend en avond.

Wordt er gebruik gemaakt van cetirizine of loratidine in deze tabletten. De werkzame stof is cetirizine hydrochloride om precies te zijn. Andere stofjes in dit product zijn microkristallijne cellulose, macrogol 4000, colloïdaal watervrij siliciumdioxide, titaandioxide, polydextrose en meer.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact