Gillette Venus ComfortGlide Breeze Scheermesjes Vrouwen

Voor Dames

De Gillette Venus Breeze vrouwen scheermesjes komen als beste uit onze test.

22,77

Op het gebied scheermesjes zijn veel producten beschikbaar. Welk product het beste bij jou past is afhankelijk van onder meer scheerbehoeften en huidtypes. Zo is er voor iedereen wel een geschikt mesje te vinden. De beste scheermesjes voor vrouwen zijn in veel gevallen die van Gillette Venus Comfort Glide Breeze. Deze bestaat namelijk uit drie mesjes in één. Hij heeft bovendien geïntegreerde scheergelkussentjes waarmee je zorgt voor een zijdezachte huid. Dat vaak al in één beweging. De kussentjes bewegen mee om dicht op je huid te scheren.

De Venus Breeze beschikt over drie mesjes en heeft bovendien geïntegreerde scheergelkussentjes. Hiermee realiseer je in één beweging een zijdezachte huid. Het fijne van de ingebouwde scheergelkussentjes is dat ze meebewegen en dicht op de huid scheren mogelijk maken. Een bijkomend voordeel van de Venus Breeze is dat je voor dit scheermes geen scheerschuim nodig hebt. Simpelweg nat maken is al voldoende.

In slechts twee stappen zorg je voor een zijdezachte huid. Hoe je dat doet? Mes natmaken, over de huid laten glijden en klaar. Gillette Venus Breeze helpt je aanzienlijk tijd te besparen op je scheerbeurt. Dankzij de flexibele geïntegreerde scheergelkussentjes die licht schuimen, kun je altijd soepel scheren. Niet voor niets wordt Venus Breeze ‘een verwenning voor je zintuigen’ genoemd. Dankzij de draaiende, afgeronde kop heb je meer controle over moeilijk bereikbare plekken. Hierdoor kun je altijd heerlijk dicht op de huid scheren voor optimaal resultaat.

Gebruikers zijn erg te spreken over de Gillette Venus Breeze. Ze geven toe dat het apparaat goed scheert, de huid goed glad maakt en dat de kop optimaal meebeweegt tijdens het scheren. Ook zijn veel gebruikers erg te spreken over het ontwerp van het scheermes. Laten we eerlijk zijn: dat is ook erg goed. Het mes is fraai gekleurd en maakt alle beloften waar. Kortom: ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing? Dan is Venus Breeze iets voor jou.

Kleur

Wit

Inclusief losse mesjes

Ja

Wegwerp

Nee

Aantal scheerbladen

3

Gewicht (g)

117

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

122

Verpakking breedte (mm)

103

Geslacht

Totaal aantal scheermesjes

8 stuk(s)

Type scheermes

Navulmesjes

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact