ghd Professional Föhn

Wat ons betreft is de beste föhn de ghd Professionele Föhn.

187,50

Met de ghd Professional Haardroger Helios bespaar je kostbare tijd en bereik je in een oogwenk een verleidelijke föhnbeurt. De deskundige haardroger droogt je haar vlot en gecontroleerd met een krachtige en doelgerichte luchtstroom. Het op maat gemaakte mondstuk verbetert de precisie van de styling, waardoor je 3 keer nauwkeuriger de haarrichting kunt bepalen en een gladdere afwerking verkrijgt. Deze haardroger biedt de ultieme stylingbeheersing met 30% meer glans, perfect voor alle haartypes.

De ghd Professionele Föhn is onze nummer één föhn in deze lijst. Zoals gezegd, biedt de ghd Helios een aantal unieke kwaliteiten. Allereerst maximaliseert hij de droogprestaties waardoor je je haar veel sneller kunt stylen. Zo pak je flink wat tijdwinst op je (haar)style routine. De GHD Helios is verder krachtig en lichtgewicht. Hij is voorzien van een 2200 Watt borstelloze motor, heater en een speciaal contour mondstuk dat voor een geconcentreerde luchtstroom van liefst 120 kilometer per uur zorgt. Dankzij de unieke en gepatenteerde Aeroprecies technologie profiteer je optimaal van een aerodynamisch design. Het voornaamste voordeel hiervan is dat de luchtstroom en temperatuur optimaal worden verdeeld. Dit maakt iedere gewenste vorm van styling mogelijk. Leef je uit zoals jij wilt.

Profiteer van glad en glanzend haar en vermijd pluizig of droog haar. De ghd Helios heeft een optimale gewichtsverdeling en is ergonomisch in balans. Hierdoor ligt hij lekker in de hand en is hij makkelijk in gebruik. Voor je begint met stylen, dien je een beetje speciale ghd heat protect spray op je haar aan te brengen. Zo bescherm je het optimaal tegen de hitte. Vervolgens föhn je je haar voor 80% droog. Dit doe je op de laagste temperatuur. Vervolgens verdeel je je haar in twee delen. Doe dit door de bovenste lokken vast te zetten met clips. Je begint met de onderste lokken. Gebruik de ghd ceramic vented radial brush voor het lok voor lok föhnen van je haar. Doe dit op een hogere temperatuur. Helemaal klaar? Gebruik nu de Coolshot-knop voor de finishing blow-dry touch. Ziedaar: je styling is compleet.

Geschikt voor haartype

Alle haartypes

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Geslacht

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact