Dyson Supersonic

Met de veelzijdige Dyson Supersonic 2021 droog je zowel jouw steile als krullende haar en breng je het in model zonder dat het pluizig wordt. Dit doe je bijvoorbeeld met het opzetstuk speciaal voor glad haar of de blaasmond met ingebouwde kam. Ook is de Supersonic kleiner, lichter en stiller dan…

449,00

Dyson is een gerenommeerd merk op het gebied van beste stille haardrogers. Ben je op zoek naar de beste föhn? Dat moet je het aanbod van Dyson ook altijd even goed raadplegen. De Dyson Supersonic valt bij veel mensen in de smaak. Deze is onder meer voorzien van handig Flyaway accessoire in de kleuren nikkel/fuchsia. Deze roze föhn is hypermodern en super stilistisch. De motor van de haardroger bevindt zich in het handvat. Hierdoor heeft het ontwerp de ideale balans (en ligt hij lekker in de hand).

Bovendien maakt de Supersonic gebruik van intelligente warmteregeling. Hierdoor blijft de ideale temperatuur gehandhaafd voor het drogen van je haar. Ook heeft hij een zogenaamde ‘Glaskop-thermistor’. Deze is verantwoordelijk voor het meten van de uitgaande lucht en geeft dit aan de microprocessor door.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact