Healthypharm Allergietabletten HTP Cetirizine diHCI 10mg Tabletten

Healthypharm Allergietabletten HTP Cetirizine diHCI 10mg Tabletten worden gebruikt ter verlichting van overgevoeligheidsreactie van het slijmvlies van de neus of de ogen, zoals bij hooikoorts of bij overgevoeligheid voor huisstofmijt. Bij aanhoudende de huiduitslag met

6,99

Welke hooikoorts tabletten werken nu het beste? Onder meer die van Healthypharm. Deze zijn werkzaam bij hooikoorts, plus vergelijkbare allergische reacties. Je gebruikt deze voor snelle verlichting bij overgevoeligheid van het neusslijmvlies of aan de ogen. Je kunt de tabletten ook gebruiken voor bijvoorbeeld huisstofmijt en een aanhoudende huiduitslag met onbekende oorzaak. Is de oorzaak onbekend? Dan adviseren we ook altijd naar de huisarts te gaan.

Allergietabletten van Healthypharm zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Tot 12 jaar wordt geadviseerd tweemaal daags een half tablet te slikken, vanaf 12 jaar eenmaal per dag 1 tablet. Is de actieve stof cetirizine of loratidine? Ook Healthypharm capsules werken op basis van cetirizine. Ben je allergisch voor het stofje of heb je een ernstige afwijking aan de nieren? Gebruik dit middel dan niet. Het middel is ook niet voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact