Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine – Stofzuiger met zak

Wat ons test betreft is deze Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline de beste stofzuiger met zak.

264,00

Deze traditionele stofzuiger van Miele legt alle nadruk op kracht. Je zult daardoor merken dat de gebruikerservaring wat minder is. Desalniettemin is dit volgens onze test nog steeds de beste stofzuiger met zak. Heb je het over de zuigkracht van deze Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine, dan is er heel weinig te klagen. Let op dat deze stofzuiger niet heel energiezuinig is.

Er wordt bij deze stofzuiger een combiborstel geleverd, zodat je heel snel kunt schakelen tussen harde en zachte vloeren. De combiborstel is heel makkelijk te bedienen met je voeten. Dat betekent dat je niet hoeft te bukken als je aan het stofzuigen bent. Er zijn 6 verschillende zuigstanden en alle standen hebben heel veel kracht.

Je vindt alle accessoires van de stofzuiger onder de kap en je maakt ze tijdens het stofzuigen met een klik vast op de slang. De kierenzuigmond gebruik je om kieren en kleine hoekjes van je woning stofvrij te maken. Wil je de televisie of andere meubels afstoffen, dan gebruik je de bijgeleverde zachte afstofborstel. Deze zachte afstofborstel voorkomt beschadigingen. Uit onze test is gebleken dat de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine de beste stofzuiger met zak is.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact