Tweezerman Classic Wimperkruller

De Tweezerman Classic Lash Curler is een fantastisch apparaatje voor elke fashionista.

19,89

De Tweezerman wimperkruller is met veel precieze ontworpen om je wimpers van krul te voorzien die zo lang mogelijk blijft staan. De Tweezerman is voorzien van een rond siliconen pad dat een intens kruleffect heeft, mits je het op de juiste manier gebruikt (lees de gebruiksaanwijzing goed). De Tweezerman Classic Lash Curler kan ook worden ingezet zonder dat je eerst mascara aanbrengt. Dankzij het siliconen kussentje blijven je wimpers beschermd.

Deze wimperkruller is super eenvoudig in gebruik en ook nog eens makkelijk te hanteren. Hij heeft een ergonomisch handvat, waardoor je er gemakkelijk mee uit de voeten (handen) kunt. Het gebruik is heel eenvoudig: je plaatst de wimperkruller over de wimper met het kussentje van siliconen naar beneden gericht. Vervolgens knijp je de hendel een paar seconden dicht voor een optimaal resultaat. Kies je voor een intense krul? Hou het hendeltje dan wat langer dichtgedrukt.

Gebruikers zijn erg te spreken over het zachte en soepele kussentje van de Tweezerman. De siliconen kussentjes zijn de belangrijkste onderdelen van elke wimperkruller – dit is waar de magie plaatsvindt. Bijkomend voordeel is dat de Tweezerman kussentjes een lang leven hebben. Veel gebruikers die met Tweezerman producten beginnen, willen niet meer anders.

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact