A.Vogel Pollinosan tabletten – 30 st

Substantie: Tablet | Smaak: Neutraal smaak

8,49

Wat ons betreft zijn de beste hooikoorts pillen die van A. Vogel Pollinosan. Het beste medicijn tegen hooikoorts is ook geschikt voor kinderen (3-12 jaar). Je dient tweemaal daags één tablet voor de maaltijd in te nemen. Doe dit met wat water. Voor jonge kinderen wordt aangeraden het tablet eerst fijn te malen in verband met stikproblemen. Zover bekend, kan Pollinosan ook gebruikt worden bij borstvoeding of zwangerschap. Je dient de dagelijks voorgeschreven hoeveelheid van de beste hooikoorts pillen in ieder geval niet te overschrijden.

In geval met ziekte, medicijngebruik, lactatie of zwangerschap dien je eerst een arts te raadplegen. De werkzame stofjes in de A. Vogel tabletten zijn onder meer akkerscherm, Creootstruik, Afrikaanse Godenboom schors, Amerikaanse nardus en de Ballonplant.

Ingrediënten

Samenstelling: Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 425 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten, waarvan 213 mg fijn akkerscherm extract.

Allergeneninformatie

Aantal stuks in verpakking

Gebruiksaanwijzing

2 maal daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Voor kinderdosering: zie gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Bewaren beneden 25°C. Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde verpakking.

Fabrikant Naam

Fabrikant Adres

,

Voedingswaarde

Samenstelling per 2 tabletten de inhoudsstoffen van in totaal 425 mg extract van Fijn akkerscherm (Ammi visnaga), Creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboom schors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), Ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca en Sponskomkommer (Luffa operculata).

Bewaartemperatuur

Type supplement

Type kruid of plant

Andere kruid of plant

Substantie

Smaak

Levensfase

Geslacht

Veganistisch

Lichaamseigen stof

Land van oorsprong

Taal handleiding

Verpakkingsinhoud

Verpakking breedte (mm)

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking lengte (mm)

Gewicht (g)

THC gehalte

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact