Jacob Hooy Hooyfree – Hooikoortskuur – 50 capsules

12,37

De Jacob Hooy Hooyfree capsules helpen bij hooikoorts. De 50 capsules zijn geschikt voor een vier maanden kuur. Gedurende deze kuur geef je pollen minder kans een allergische reactie op te wekken. Het beste hooikoorts medicijn zal je klachten aanzienlijk beperken. Je slikt wekelijks één capsule en doet dit in ieder geval tussen januari en september. Voor je van dit medisch hulpmiddel gebruikmaakt, dien je de bijsluiter uitgebreid geraadpleegd te hebben.

Deze kuur van tabletten is de vervanger van de Jacob Hooy Hooyfree 3 maanden kuur op basis van capsules. Liever gezegd: het is de geüpgradede versie van de 3 maanden kuur. Van deze beste hooikoortstabletten word je niet slaperig. Bovendien smaakt de pil niet vies. Het feit dat je het product maar één keer in de week gebruikt, is ideaal. Het niezen neemt af. Hetzelfde geldt voor jeukende en tranenede ogen. De tabletten zijn ook geschikt voor acute nood.

Bijzondere Bewaarvoorschriften

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na “Niet te gebruiken na:” of “Exp.:”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Fabrikant Adres

Postbus 70 1906 ZH Limmen Nederland

Fabrikant Naam

Gebruiksaanwijzing

Elke week de inhoud van één capsule onder de tong laten smelten. – See more at: https://www.vitaminstore.nl/health/speciaal/weerstand/HOOYFREE-pollen-Jacob-Hooy/P123935#sthash.bZVkPLgt.dpuf

Gewicht (g)

Ingrediënten

Hoofdingrediënten: Pollen. Vulstof: sacharose.

Substantie

Taal handleiding

Verpakking breedte (mm)

Verpakking hoogte (mm)

Verpakking lengte (mm)

Aantal artikelen in verpakking

CE markering

Medisch hulpmiddel

Risicoclassificatie van medisch hulpmiddel

,

Type gezondheidsproduct

Type self care medicine

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact