MR. PANACHE 14x Siliconen Oordoppen – Maximale geluidsdemping (27dB)

Wat ons betreft zijn de MR. PANACHE Siliconen oordoppen de beste slaap oordoppen van dit moment. Je creëert hiermee je eigen bubbel en zorg je eindelijk voor een verdiende nachtrust. Je kunt deze siliconen oordoppen op maat maken en daardoor is dit product voor ieder oor te gebruiken. Mede dankzij de medische graad siliconen gaat deze set van 14 stuks maar liefst een jaar mee. Door de multifunctionaliteit kunnen de oordoppen door ieder soort slaper gebruikt worden. Ligt je graag op je zij of heb je gevoelige oren? Je doet uitstekend zaken met deze MR. PANACHE Siliconen Oordoppen.

Met dit product creëer je een hele eigen bubbel en krijg je je verdiende nachtrust. De siliconen oordoppen zijn op maat te maken en daardoor past het in ieder oor. Bovendien gaat deze set van 14 stuks een heel jaar mee, zodat je een lange tijd altijd slaap oordoppen in huis hebt. Omdat deze slaap oordoppen van MR. PANACHE multifunctioneel zijn, zijn ze te gebruiken door iedere type slaper. Slaap je graag op je zij of heb je gevoelige oren? Het maakt niet uit, want deze oordoppen zitten altijd goed en zijn speciaal gemaakt voor jou.

Met deze beste slaap oordoppen krijg je een goede nachtrust en dat betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over een gebrek aan concentratie of het vergeten van taken. Dat komt doordat een goede nachtrust de cognitieve functie verbetert, waardoor je overdag productiever en scherper wordt. Daarnaast heb je het voordeel met een goede nachtrust dat je een sterker immuunsysteem krijgt. Je lichaam produceert stoffen die ontstekingen en infecties bestrijden en daardoor krijg je een sterker immuunsysteem.

Maar er zijn nog veel meer voordelen bij een goede nachtrust. Zo bescherm je met goed slapen jezelf tegen hart- en vaatziekten. Het helpt de bloeddruk te verlagen en daardoor neemt het risico op hartproblemen af. Wat te denken dat een goede nachtrust ook zorgt voor afvallen? Slaap je goed en lang, dan zul je minder last hebben van overgewicht of obesitas. Met deze beste slaap oordoppen zorg je voor een goede nachtrust en dat is alleen maar positief voor je gezondheid.

Kleur

Groen

Wegwerp

Nee

Maat (mm)

17

Gewicht (g)

56

Materiaal

Siliconen

Verpakking hoogte (mm)

26

Verpakking lengte (mm)

100

Verpakking breedte (mm)

85

Verpakkingsinhoud

7 paar Mr. Panache Premium Vormbare Silicone oordoppen (14 stuks) + extra opbergbakje voor onderweg

Aantal artikelen in verpakking

14 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Medisch hulpmiddel

Nee

SNR-waarde (dB)

27

Speciaal voor kinderen

Nee

Taal handleiding

Engels

Type activiteit

Jagen, Motorrijden, Muziek maken, Slapen, Studeren, Uitgaan, Universeel, Vliegen, Vuurwerk afsteken, Watersport

Type gezondheidsproduct

Niet medisch middel

Type oordoppen

Silicone oordoppen zonder filter

Vraag het onze expert

Wij staan voor je klaar

Contact